TO JE SRAMOTA! Miljana zakukala i kroz suze rekla OVO za Zolu!Niko nije znao! ŠOK! (VIDEO)
Miljana Kulić, Foto: Printscreen Zadruga

SUZA SUZU STIŽE

TO JE SRAMOTA! Miljana zakukala i kroz suze rekla OVO za Zolu!Niko nije znao! ŠOK! (VIDEO)

Miljana Kulić zakukala zbog Zole da ga voli iako misli da je on koristi

Objavljeno:

U emsijiji "Gledanje snimaka" zadrugarima je pušten klip na kom je prikazano pomirenje Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, gde je Marija Kulić oplela po kontroverznom paru.

Samo želim da razjasnim, ja sam sve priznala. Ona je ustala i to rekla, ja nisam našla opravdanje, to je sramota. Ja smatram da me koristi i ja ne želim da budem sa njim, ali ja njega volim. Ja mislim da je on sa mnom samo iz koristi - rekla je Miljana.

On se meni kleo da će ići kući i da će me ovlastiti, a to nije uradio. Ja nikada nisam uzela nijedan dinar od njega, a moj su uzimali svi - rekla je Miljana.

- Da li ćeš ti Zolu da lečiš od bolesti zavisnosti, ili ćeš da gajiš dete? - pitala je Marija.

- Ja nikada nisam krila ništa od nje, i za sve sam joj rekla. Dve godine veze, i ja brinem o njemu, on je sve obećavao a ništa nije uradio. Ja mogu da budem ovde još da bih zaradila, ja nikada ništa nisam uzimala a uvek sam davala. Ja samo imam problema od kad sam sa njim, moji momci nisu nikad bili sve kako su se prikazivali - rekla je Miljana.

- Ja sam nesrećna i nesigurna, ali ga volim. Ne želim da sa mnom neko bude iz koristi! Ona je mene podržala kad sam bila trudna, a sada sve ovo izgovara, niko se ne pita kako je meni - dodala je Miljana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.