KRISTIJAN GOLUBOVIĆ OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE O FOLK PEVAČICI: J*bao je ceo Šabac, jurila je i za mojim k***em!
Foto: RTV Pink printscreen

skandal

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE O FOLK PEVAČICI: J*bao je ceo Šabac, jurila je i za mojim k***em!

- Balerini si slomio nos! - ubacila se Ivana

Objavljeno:

Kristijan Golubović bio je gost u emisiji "Radio Amnezija", a voditelj Bora Santana želeo je da čuje njegovo mišljenje o haosu koji se odigrao u "Zadruzi.

- Ne ponosim se jer me svrstavaju sa ove strane zakona, to sam nešto radio... Ja sam rekao i ranije, Ivana je preosetljiva žena, kada sam je povredio na "Farmi 6" bile su slične situacije, a onda su prerasle u nešto što nije lepo. Ja sam izgubio kontrolu, mislio sam da sve to može da se opere sa floskulom "sve je to šoubiznis" - rekao je Kristijan, a onda izneo mišljenje o nedeljnom zadatku koji je prekinut.

- Svaki rijaliti, kao i svaka situacija ima svedoke, a to je većina ljudi koja osuđuje i vrlo dobro gleda šta se dešava na terenu. Videli smo ko se i sa kakvim stvarima služi. Ne može devojka da probija staklo, koje može da povredi i mene i nju. Zaista je bilo opasno, mogli smo da nastradamo oboje. 10 ofarbanih novčanica, neki zadatak koji će biti prošlost, to ništa nije bitno, bitno je pokazati se u tom zadatku. Ja sam mogao na Maju da se izderem i da se pravim veća gorila od Alena, dođi, pa da vidiš kako urla gorila. Onoliki čovek na Paulinu, on je kao zaštitnik Maje, pusti žene neka se svađaju, i ovo će proći, sešćemo za taj sto opet, pričaćemo ili nećemo - izjavio je Kristijan.

Kristijan se dodatako i tema sa "Farme 6", peckajući i Ivanu Šašić, koja ga je podsetila na sukob sa tadašnjom farmerkom, na šta je on burno odreagovao.

- Balerini si slomio nos! - ubacila se Ivana.

- J*balo te pola Šapca, k*ravo bre! Džumaro, juriš za mojim k*rcem! J*baću i tebe i njega! - odbrusio je Kristijan i šutnuo nogom vrata da ih zatvori, a onda dodao:

- Jedna Ivana Šašić, jedna sudopera, tračari tu! - rekao je Golubović, a obezbeđenje je ponovo bilo na imanju i sve vreme stajalo ispred radija, kako ne bi došlo do okršaja zadrugara.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.