VUK MOB ZNA DETALJE O KIJI KOJI MOGU DA JE UNIŠTE! Poručio joj : NEMOJ DA ME VUČEŠ ZA JEZIK! (VIDEO)
Vuk Mob, Foto: Espreso

ŠOK

VUK MOB ZNA DETALJE O KIJI KOJI MOGU DA JE UNIŠTE! Poručio joj : NEMOJ DA ME VUČEŠ ZA JEZIK! (VIDEO)

Poručio Kiji Vuk Mob da ga ne vuče za jezik!

Objavljeno:

Naredno pitanje je postavljeno Nadici Zeljković i Vuku Mobu, a odnosilo se na njegov nekadašnji odnos sa Kijom Kockar i status koji je napisao na društvenoj mreži: "Napisao si kako Kija nije kriva za tvoj raskid sa Biljanom, a Kija je mu je odgovorila da je postao kao Miljana. Kako to komentarišete? I kakav je bio s*ks bez kondoma?".

Ja bih Kiji poručio da me ne vuče za jezik! Ja sam bio prema njoj fin i kulturan, a bolje da ne kažem sve šta o njoj znam. A s*ks bez kondoma nam je bio odličan! Mi jesmo imali odnose i ja sam je podržavao i stojim iza toga! - rekao je Vuk.

Sad ja čujem šta priča i kako podržava Kiju, a sada sve iznosi javno. Šta ti imaš da ćutiš u vezi Kije? - rekla je Nadica.

Svi znaju da smo ona i ja bili zajedno, nju su zvali ucveljena udovica. Ona mene uporno proziva! Nemoj da me vučeš za jezik Kija, ja je sada upozoravam! - rekao je Vuk - piše Informer

- Jako sam se osećala iznenađeno, mene su doveli u nezgodnu situaciju i on i ona. Sad se vuku, i ne znam šta imaš to da kažeš. Za tri dana vaše veze, to je velika avantura, i reci šta imaš - dodala je Nadica

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.