KENANU SU ŽIVOT SPASILI BEOGRADSKI LEKARI: Ležao sam u kliničkom CENTRU MESEC DANA!
Foto: instagram/insta.kenan

NIKO NE ZNA ZA NJEGOVU PRIČU

KENANU SU ŽIVOT SPASILI BEOGRADSKI LEKARI: Ležao sam u kliničkom CENTRU MESEC DANA!

Malo ljudi zna njegovu tešku životnu priču!

Objavljeno:

Čitav region odlepio je uz pesmu i spot Tijane Em "Žena od sultana". Na vrele kadrove pevačice i bosanskog manekena Kenana Tahirovića, sadašnjeg takmičara "Zadruge 4", niko nije ostao imun.

Mladi Tahirović postao je zapaženo lice modne scene u BiH i regionu. Iznenadnu popularnost stekao je zahvaljujući Instagramu gde je objavljivao fotografije koje je snimao njegov brat. Žene su poludele za njim jer mnogo liči na turskog glumca koji u seriji "Sulejman Veličanstveni" igra lik Bali-bega, a javnost ga je zapazila u reklami za čips sa fudbalerom Mesijem, kao i iz spota "Srećna žena" folk dive Lepe Brene.

- Neću biti skroman, za vreme snimanja sam već znao da će scene biti filmske i da će pesma biti pravi hit, kao što se i ispostavilo na kraju. Moja "insta ekipa" me je mnogo delila na storijima, pa je pesma "Žena od sultana" brzo zavladala Instagramom i Tik Tokom - govori Kenan za bosanske medije o skorašnjem angažmanu u spotu mlade Tijane, čijeg ljubavnika glumi.

Kenan, živi u Sarajevu, ali u njegovom srcu posebno mesto zauzima Beograd.

- Često sam na relaciji Sarajevo-Beograd. Beograd je, uz Istanbul, grad koji obožavam, naravno posle Sarajeva. Često idem tamo, što zbog posla, što zbog ljubavi. Nikome do sada nisam pričao da sam kao beba sa dva meseca u zadnji tren preživio i to samo zahvaljujući doktorima Kliničkog centra u Beogradu, gde sam ležao više od mesec dana. Tamo sam lečen jer sam rođen u Bijeljini i najbliža veća bolnica je bila upravo u Beogradu. Zbog toga imam neku posebnu emociju i poštovanje prema tom gradu - itakao je svojevremeno Tahirović.

Mladi model planira da se preseli u srpsku prestonicu, nakon izlaska iz rijalitija, kako bi napredovao u svom poslu.

- Što se tiče novih planova i novih saradnji, mislim da će prva sledeća biti ponovo sa Tijanom, ali to još nije ništa dogovoreno. Što se života tiče, planiram i radim na tome da se selim za Beograd, jer u ovom poslu veće su šanse za napredak u većem gradu - otkrio je on.

Jednom prilikom Tahirović je istakao, govoreći za medije, kako ga je obeležila smrt majke, te da taj datum neće zaboraviti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.