ŽAO MI JE ŠTO TATA NIJE ŽIV DA ZAJEDNO GLEDAMO MAMU: Kija o Nadicinoj učešću u Zadruzi: Očekuje je BEDNA PENZIJA
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENO

ŽAO MI JE ŠTO TATA NIJE ŽIV DA ZAJEDNO GLEDAMO MAMU: Kija o Nadicinoj učešću u Zadruzi: Očekuje je BEDNA PENZIJA

Rijaliti zvezda i pevačica Kristina Kija Kockar kaže da je ponosna na njenu majku Nadicu Zeljković, učesnicu “Zadruge 4”.

Objavljeno:

- Bilo mi je jako teško prvo veče, sada mi je smešno kad je vidim, kao bubica je neka, tačno se vidi da ne pripada šljamu. Što je dobro. Ko je voleo mene, moju majku će tek, jer je bolja osoba hiljadu puta. Želim da je gledaju kao individuu. Ona je jača od mene. Ponosna sam što mi je majka. Ako napravi neku grešku, baka će je nagrditi. Nisam bolesno vezana za nju, ni ona za mene, ceo život putujem, navikli smo na razdvojenost. Teže joj je zbog bake, ali baka je čuvana i pazimo je - kaže Kija i otkriva kako je reagovala kad joj je majka saopštila da ulazi u rijaliti:

- Kontaktirali su sa njom preko mene, pa sam dalje sve prepustila njoj. Ona je sama išla na razgovor. Nju zovu još od prve “Zadruge” i tad nikako nije bila za to, po mom mišljenju. Sad kad je to sve prošlost, ušla je kao individua zbog sebe i da stvori sigurnost u slučaju da mene nema u starosti jer je očekuje bedna penzija. Ovo je na neki način oročena štednja. Ona je žena iz naroda, starija, zrela i tamo joj je mesto, da bude i kulturnih malo.

foto: Printscreen

Pobednica prve sezone “Zadruge” sada tvrdi da bi se u rijaliti vratila samo ukoliko ispune njene finansijske uslove.

- Neću biti deo “Zadruge 4” osim za veliku sumu, koju ne verujem da će dati. Uvek kažem neku cifru pa me više ne zovu. Ali laž je da ima neki plan da ja treba da uđem i neke taktike. Ako uđem, to će biti baš za veliki novac, ali i za pamćenje.

Kristini je pobeda u “Zadruzi 1” donela slavu, a ona nam otkriva kako joj je popularnost promenila život.

- Donela mi je novac, ljubav od nepoznatih ljudi. Zbližila me je sa porodicom i prijateljima, promenila život u svakom smislu. Odnela mi je najveću ljubav i u tom trenutku sam izgubila oca. Žao mi je što sad nije živ da zajedno gledamo mamu jer verujem da bismo ponovo bili otac i ćerka u zrelijem smislu. Nikad mi nije teško što ga nije bilo u mom životu, već što ga nema sad. Ali to je tako - priča ona i kaže da što se tiče karijere gradi planove za budućnost.

foto: Printscreen Youtube

- Pevanje ostaje. Čekamo da se sve stabilizuje. Čas se zakaze, pa otkaže. Sve ostalo je usputno. Mene treba da pamte kakva sam kao osoba i moja dela, a ne po zanimanju. Imam planove za budućnost, ali ih čuvam za sebe jer očigledno na neke stvari ne možemo da utičemo - ističe Kija, koja je nedavno bila deo klasnog filma.

- Koliko su mi rekli, lepo sam se snašla, super je biti glumica. Videćemo kad montiraju sve. Imaju planove da naprave dugometražni film i rado ću i tu učestovati. Stvarno prelepo iskustvo.

Kristina otkriva da je privatno jaka i stabilna osoba koja plače najčešće uz filmove, ali je nepravda uvek slomi.

- Osetljiva nisam, pogotovo na gluposti, jaka sam. Romantična sam što se tiče veze i puna podrške. A što se tiče plakanja, rasplače me nekad moj život i poneki film. Nepravda me slomi. Ali sve ovo sama u četiri zida. Ne volim da se poveravam ni najbližima - zaključila je ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.