MILJANA KULIĆ POBEGLA OD DI-DŽEJA KOJI JE RASKRINKAO: Dokazala da je sve LAGALA
Foto: Printscreen

ZADRUGA 4

MILJANA KULIĆ POBEGLA OD DI-DŽEJA KOJI JE RASKRINKAO: Dokazala da je sve LAGALA

Nije govorila istinu!

Objavljeno:

Miljana Kulić je pre nekoliko nedelja tvrdlla da je DJ Đolix, koji je bio gost na žurki u "Zadruzi", nju muvao i slao joj poruke dok su bili u spoljnom svetu. Ipak, pomenuti DJ nam je potom izneo svoju stranu te priče i dostavio nam je dokaze koji ne idu u Miljanu korist.

foto: Printscreen

– Miljana me zvala na Instagramu na video poziv. Bila je uporna. Jednom prilikom sam se javio. Sećam se da je pričala da sam simpatičan i tražila mi je broj telefona. Nisam joj dao. To je sve od cele priče. Ništa drugo se nije desilo. Nisam je muvao - rekao nam je DJ Djolix posle prošle žurke.

foto: Printscreen

Interesantno je da je ovaj DJ sinoć ponovo bio na imanju, a još interesantnije je bilo to što je Kulićeva odlučila da u toku žurke bude u aparatmanu i da ne dolazi da se veseli. Time je pokazala ili da nema hrabrosti da se susretne sa di-džejem koga je prozivala u "Zadruzi" ili prosto nije želela da doprinosi zabavi na žurki na kojoj je Đolix zadužen za puštanje muzike.

Podsećamo vas na kadar koji potvrđuje da je do video poziva Miljane i ovog DJ dolazilo i da je te pozive za započinjala upravo Miljana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.