SKANDAL, SA PINKA POSLALI PORUKU: Voditelj nestao, NE JAVLJA SE - EVO ŠTA GA SADA ČEKA, FANOVI U ŠOKU
Foto: printscreen

zadruga 4

SKANDAL, SA PINKA POSLALI PORUKU: Voditelj nestao, NE JAVLJA SE - EVO ŠTA GA SADA ČEKA, FANOVI U ŠOKU

Ne javlja se na telefon

Objavljeno:

Adi Bebanić, bivši novinar N1, moraće platiti kaznu od 50.000 evra jer je nakon samo 24 sata samoinicijativno napustio šou. Mostarac je doživio napad panike, a ostali takmičari priskočili su mu u pomoć.

Prebačen je u bolnicu, a nakon što su lekari ustanovili da je zdravstveno stanje Bebanića u potpunosti stabilno, on je odbio da se vrati u rijaliti program.

- Adi Bebanić moraće platiti kaznu od 50.000 eura. Svaki kandidat prije ulaska u projekt potpisuje ugovor kojim su regulisana njegova prava i obaveze, kao i produkcije. Ko samoincijativno napusti projekt, plaća kaznu - kazali su s Pinka BH.

Oni s Bebanićem nemaju kontakt, jer ističu, da je on samoinicijativno napustio šou te da za kontakt zato više nema potrebe. Takođe ne znaju gde se trenutno nalazi.

Bebanićev mobilni telefon je nedostupan, a i mobilni i ostale stvari su u produkciji gde ih svi kandidati ostavljaju pre ulaska u šou.

Ipak postoji i mogućnost da Bebabnić kaznu zbog napuštanja šoua od 50.000 eura i odradi, tako što će učestvovati u narednoj "Zadruzi" ili nekom sličnom projektu.

Podsećamo, Adi se pre pola sata oglasio na Instagramu, uz ovu poruku:

foto: printscreen

(Espreso.co.rs/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.