ZADRUGARKA SA BUJNIM GRUDIMA I OPAKOM GU*OM SE NEKADA BORILA SA ANOREKSIJOM! A evo kako je tada izgledala! (FOTO)
Anja Todorović, Foto: Print Screen Youtube

ŠOKIRA IZGLEDOM

ZADRUGARKA SA BUJNIM GRUDIMA I OPAKOM GU*OM SE NEKADA BORILA SA ANOREKSIJOM! A evo kako je tada izgledala! (FOTO)

Anja je skrenula pažnju i zbog svojih fotografija na kojima su uglavnom u prvom planu njena velika zadnjica ali i bujne grudi

Objavljeno: 12:16h

Akutelna učesnica rijaliti programa "Zadruga 4", Anja Todorović redovno ističe da novac zarađuje putem društvene mreže Instagram gde ima veliki broj pratilaca.

Na ovoj platformi, Anja je skrenula pažnju i zbog svojih fotografija na kojima su uglavnom u prvom planu njena velika zadnjica, ali i bujne grudi.

Ipak, nekada je Anja izgledala potpuno drugačije, pa je tako ova takmičarka bila drastično mršavija nego što je to slučaj danas. Podsetimo, nedavno se oglasio i njen otac Ljubinko koji je istakao da je Anja imala problem s anoreksijom, zbog čega su oni proživljavali pakao.

~ Volite sebe???~

Објава коју дели ✨ A N J A ✨ (@anjatodorovic11) дана

Anja je u jednom periodu umislila da je debela. Tada je bila treća godina srednje škole, znam da je otišla u Italiju, gde je bila pet-šest dana. Kad se vratila iz Italije, izašla je iz autobusa, a ja sam se uplašio! Tad je imala oko 42-43 kila, kost i koža, to je bila ona faza da mi, kao roditelji, više nismo znali šta da radimo! Prehladila se jedno veče, klasična prehlada, međutim slab organizam ni to nije mogao da podnese. Krenula je do kupatila, ali je pala nasred hodnika. Samo sam je uhvatio, uzeo u ruke, pokušao da je osvestim vodom, ubacio u auto i najbrže što sam mogao odveo u Dom zdravlja - rekao je Ljubinko Todorović.

foto: Printscreen Instagram

Na fotografijama iz tog perioda, koje je Anja tada objavljivala na Instagramu, vidi se da je ova zadrugarka bila veoma mršava, a gotovi i da nema svih onih atributa koje danas ističe i s kojim se ponosi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)

Pogledajte na našem youtube kanalu


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.