HRVATSKA U ZADRUGU POSLALA ROBIJAŠA, LEZBIJKU, NARKOMANA I DAMU SUMNJIVOG MORALA: Mediji u domovini ih ignorišu...
Foto: Printscreen

ZADRUGA 4

HRVATSKA U ZADRUGU POSLALA ROBIJAŠA, LEZBIJKU, NARKOMANA I DAMU SUMNJIVOG MORALA: Mediji u domovini ih ignorišu...

Prošle sezone pobednica zadruge bila je Iva Grgurić koja je podelila gledaoce na one koji je podržavaju, ali i ona one koji je još uvek pljuju

Objavljeno: 12:36h

Prošla pobednica Zadruge, Iva Grgurić nakon svoje "tužne" priča kako je bila sa bogatiim starcem invalidom jer je morala da se prehrani još uvek je glavna tema kod gledalaca Zadruge.

Hrvatska je dobila pobednicu u srpskom rijaliti programu, a u ovoj sezoni pojavilo se nekoliko učesnika iz susedne zemlje.

U pitanju su Fran Pujas, Paula Hublin, Filip Car i Monika Horvat i svako od njih ima neku svoju "priču"... Fran je odmah u startu ispričao sve o sebi, da je bio kokainski zavisnik, da je bio u zatvoru, pa čak i da je udario svoju devojku.

foto: Printscreen

Filip Car je takođe bio u zatvoru, imao je optužnicu za silovanje mada je optužnica odbačena, a stalno preti devojkama kako će ih prebiti. Monika Horvat nakon nedelju dana neočekivano je našla partnera, odnosno devojku Jovanu Tomić Matoru i ako kaže da je biseksualac u narodu je odmah okarakterisana kao lezbijka.

foto: Printscreen

Tu je i Paula Hublin koja zapravo ima najmanji "dosije" ali je zbog kombinacije i igre sa Franom i Anđelom na stubu srama kod gledaoca pa već počinju da se pojavljuju priče o njoj da se prodavala u klubovima za 20 eura.

foto: Printscreen

I dok Srbija ne prestaje da piše o ovim učesnicima, njihovi sugrađani tek po neki tekst posvete njima. i to samo oko raskida i trenutnih dešavanja, nijedan hrvatski medij nije istražio malo više o njima, dok bi kod nas sve "prštalo" od komšija, prijatelja, baba i deda koji bi rekli po koju!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)

Pogledajte video na našem youtube kanalu


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.