PRIČALI SMO SA FRANOVIM MLAĐIM BRATOM, OTKRIO NAM JE SVE: Fran se promenio i sada mu želim biti podrška!
Foto: Facebook

ZADRUGA 4

PRIČALI SMO SA FRANOVIM MLAĐIM BRATOM, OTKRIO NAM JE SVE: Fran se promenio i sada mu želim biti podrška!

Ekskluzivna izjava za naš portal.

Objavljeno:

Fran Pujas je neko ko je trenutno možda i najintrigantniji učesnik "Zadruge 4". On je privukao veliku pažnju i svaki njegov potez na imanju u Šimanovcima izaziva brojne komentare i reakcije na društvenim mrežama.

Kontaktirali smo Franovog mlađeg brata Viktora Pujasa i na početku razgovora smo ga pitali šta on misli o tome kako se Fran predstavio u rijalitiju zasad.

– Fran je ostavio jako lep utisak na mene jer je pokazao želju za promenom i pokazao je da je pametan, nesebičan i iskren - rekao je Viktor za Espreso.co.rs.

Fran je više puta u rijalitiju pokazao suze. Da li je on takav bio i u spoljnom svetu?

– Fran je emotivna osoba, ali nismo puno vremena provodili zajedno, pa ne znam da li je i inače često plakao. Mislim da mu je teško pao ulazak u novu sredinu, a Paula se ponela ružno prema njemu i mislim da je ona poslednja osoba od koje je to očekivao, pa ga je sve to još više pogodilo.

foto: Printscren youtube Zadruga

Kažeš da niste puno vremena provodili zajedno. Zbog čega ste vas dvojica bili razdvojeni? Zašto niste puno vremena provodili zajedno?

– Jedna od stvari je bila razlika u pogledu na životu, a vidim da se pokajao i promenio, te mu sada želim biti podrška.

Fran je osvojio velike simpatije gledalaca. Zašto je on kod naroda trenutno pozitivnija ličnost od Paule, iako je Paula iznela neke poprilično mračne detalje iz njegove prošlosti?

– Mislim da je pozitivno prošao kod naroda jer se pokajao za ono što je učinio. Paula, nešto što je navodno radila iz ljubavi, sada mu zamera i pokušava od sebe napraviti žrtvu.

foto: Printscreen Instagram

Tvoj brat na svom profilu na "Instagramu" ima broj 666. Pa, uz taj broj i silne tetovaže, neki ljudi imaju predrasude da je on možda u nekoj sekti. Kako to komentarišeš?

– Mislim da nije ni u kakvoj sekti, nego samo ima drugačiji izraz od drugih ljudi. Fran je svojom dobrotom pokazao da ga ne treba osuđivati samo zato što ima drugačiji stil od drugih.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/M.Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.