NEĆU DOZVOLITI DA MI PROFUKNJAČA RASTURI PORODICU! Nadežda kroz SUZE progovorila o Tomi i PREVARI sa Draganom
Foto: Printscreen

ZADRUGA 4

NEĆU DOZVOLITI DA MI PROFUKNJAČA RASTURI PORODICU! Nadežda kroz SUZE progovorila o Tomi i PREVARI sa Draganom

Nadežda Biljić je tokom večerašnjeg gostovanja u emisiji "Amidži šou" iznela svoj stav o druženju njenog nevenčanog supruga, Tome Panića, i Dragane Mitrović- U jednom trenutku se toliko potresla da je i zaplakala.

Objavljeno:

- Zahvaljujući njima, vidiš kakvu liniju imam. Toma i ja smo prošli mnogo težak period pre nego što je ušao u Zadrugu. On je ušao zbog novca, ja ne radim, u jako smo teškoj situaciji. Ugojio se baš, stomak mu je pao u krilo. Moram da ga iskiritikujem. Nas dvoje smo najveći kritičari jedno drugom - rekla je Nadežda.

- Mi smo se dogovorili kada uđe da on sebe predstavi kao ono u šta sam se ja zaljubila i što sam mu sve oporstila. On se stvarno promenio i posvetio detetu i meni. Onda doživim da dođe neka Dragana koja je drugarica neke likuše koja je ušla da pravi s njim priču. On ne radi ništa s njom, ali je ispoštovao meni dato obećanje, a rekao je da će da se ponaša kao pravi džentlmen. Međutim, on ne vidi da ona to vidi na potpuno drugačiji način. Jeste da moja majka više voli zeta nego svoju ćerku, ali se složila sa mnom - dodala je Nadežda.

- Zašto sam ja ovo uradila, zato što imam iskustva u rijalitiju. On i ako mene prevari, neka prevari, ja njega ne mogu da zaustavim, ali vidim da ona pravi priču jer je gledala sve Zadruge i shvatila da do finala vode oženjeni muškarci. Ja kada sam bila u drugom stanju, frižider nam je bio prazan, svi su nam okrenuli leđa, ja sam na dijabetičar i na insulinu sam... Da mi dođe jedna profuknjača i rastura porodicu, to nikada neću dozvoliti. Ja se izvinjavam što sad plačem, ali ako on bude poželeo s njom nešto, ja mu neću braniti - izjavila je ona.

- U besu sam rekla da ću mu oduzeti dete, neću to nikada uraditi. Hvala Bogu što imamo dete, dete kad ga vidi na TV-u gleda ga kao Boga - rekla je pevačica i bivša zadrugarka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.