MARKO ŽIVKOVIĆ UHAPŠEN ZBOG MALTRETIRANJA: Sud u Kruševcu ga proglasio NASILNIKOM! (VIDEO)
Biza, Foto: News1/Zorana Jevtić

KRUŠEVAČKI DON

MARKO ŽIVKOVIĆ UHAPŠEN ZBOG MALTRETIRANJA: Sud u Kruševcu ga proglasio NASILNIKOM! (VIDEO)

Sudsko veće Višeg suda u Kruševcu usvojilo je predlog tužilaštva i za krivično delo nasilničko ponašanje na javnom skupu

Objavljeno:

Sudsko veće Višeg suda u Kruševcu osudio je Miloša Šaponjića na četiri, a Marka Živkovića i Danijela Gmijovića na tri i po godine zatvora zbog napada na potpresednika Stranke slobode i pravde Borka Stefanovića i Bobana Jovanovića novembra 2018. godine.

foto: Printscreen

Sudsko veće Višeg suda u Kruševcu usvojilo je predlog tužilaštva i za krivično delo nasilničko ponašanje na javnom skupu - napada na Borka Stefanovića i aktiviste osudilo je Miloša Šaponjića, Marka Živkovića i Danijela Gmijovića na pojedinačne kazne od tri i po godine zatvora.

Marko Živković je u julu ove godine bio uhapšen i kao osumnjičeni za nasilje nad Ivanom Mitrovićem Bizom, poznatim pod nadimkom "kruševački don", koje je snimljeno i postalo viralno na društvenim mrežama.

Inače, Biza je poslednjih godina skrenuo je pažnju javnosti na sebe kontinuiranim provociranjem Kristijana Golubovića i pozivanjem na borbu u ringu, koja će se, kako Biza navodi, po dogovoru sa produkcijom, dogoditi u oktobru ove godine u "Zadruzi 4".

Izvinjavam se Goranu Makragiću što sam stavio slike, svim svojim neprijateljima se izvinjavam. Napravio sam veliku grešku, nema potrebe da me udaraš - govorio je Biza u pomenutom snimku, dok je dobijao šamare.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.