CVELE KRVNIČKI MALTRETIRAO ANJU: Sva je u modricama i podlivima, otkrivena JEZIVA ISTINA! (VIDEO)
Foto: Printscreen youtube

jezivo

CVELE KRVNIČKI MALTRETIRAO ANJU: Sva je u modricama i podlivima, otkrivena JEZIVA ISTINA! (VIDEO)

- Imali smo početak veze drugačiji. Ta žena nije jedina, posle nje nisam komunicirao ni sa kim. Mi smo se čuli u martu, posle smo se čuli krajnje prijateljski. Nikada se nismo videli uživo, samo virtuelni svet. Ispao sam debil, ja sam kriv - rekao je Cvele

Objavljeno:

U Beloj kući sinoć je na programu bio "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Nova tema za crnim stolom bio je odnos Anje Todorović i Jovana Cvijetića Cveleta. Milan je najpre Anju pitao da prokomentariše priču koju je iznela Anđela Milenković Anakonda, da se Cvele dopisivao i muvao sa jednom pripadnicom lepšeg pola koja ima i dete. Po priči koju su i novinari u subotu provukli, ispostavilo se da je Cvele toj ženi slao i video snimike eksplicitnog sadržaja.

- Mi smo bili normalan par, od kada smo živeli zajedno. Pred ulazak ja sam počela da sazanajem neke stvari sa početka naše veza. Ja ne znam kako izgleda ta devojka koju je Anakonda spomenula, njoj sam i pisala na Instagramu jer mi je on rekao da proverim i da pitam nju. Ona mi je potvrdila tu priču. Sumnjala sam samo za te snimke, jer mi se kleo u porodicu. Nisam verovala Anakondi zbog toga. Kada su bili novinari je priznao da je to istina. Kad mi je prizano pitala sam ga zašto sada to saznajem na televiziji, a ne pre - govorila je Anja

- Imali smo početak veze drugačiji. Ta žena nije jedina, posle nje nisam komunicirao ni sa kim. Mi smo se čuli u martu, posle smo se čuli krajnje prijateljski. Nikada se nismo videli uživo, samo virtuelni svet. Ispao sam debil, ja sam kriv - rekao je Cvele.

Anja se osvrnula i na Cveletov odnos sa njenom porodicom, a prepričala je i situaciju kada je jednom u prošlosti uhvatila svog dragog u dopisivanju sa drugom ženom.

- On je tad dolazio da upozna moje roditelje. Meni je otac sve na svetu, on je prvi dečko kog je mog otac pustio da uđe u našu kuću. Prema njemu se postavio očinski, govorio je da ima bolji odnos sa mojim ocem nego sa svojim. Moja porodica je u njega gledala kao u Boga, a folirao se sve vreme. Saznala sam i za aferu na Zlatiboru, kada se dopisivao se nekom devojkom, to sam videla svojim očima, ali me je napravio glupom. Bili smo u kolima, bio je odraz telefona na staklu, videla sam neko srce. Onda smo došli u apartman, on je vikao na mene, stezao mi je ruke, zbog svoje greške i gluposti lomio je stvari. Kad nije u pravu, mene napravi debilom, priča mi da sam bolesna, ljubomorna. Onda krenem da urlam na njega, jer sam primetila da me pravi budalom i onda me on stegne za ruke, toliko jako, da su mi ostajale modrice - rekla je Anja.

- Ispadam neko ko je nasilink. Ti imaš osetljivu kožu, nemoj pumapati priču - rekao je Cvele.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.