OVO JE NAJBOLESNIJA STVAR KOJU JE IKAD IZJAVIO NEKI UČESNIK RIJALITIJA U SRBIJI: Pa momče, DA LI SI REALAN, BRE?
Vuk Mob, Foto: Espreso

UŽAS

OVO JE NAJBOLESNIJA STVAR KOJU JE IKAD IZJAVIO NEKI UČESNIK RIJALITIJA U SRBIJI: Pa momče, DA LI SI REALAN, BRE?

Njegovi cimeri su prokomentarisali da je time izvređao sve devojke o kojima se pisalo da su bili u vezi

Objavljeno: 07:52h

Vuk Mob je za vreme svađe sa Ljiljanom Stevanović Lili u "Zadruzi" izvređao sve bivše devojke! Frka je krenula kad je nekadašnja policajka nazvala muzičara narkomanom koji mora da traži dozvolu od majke da bi se zabavljao sa nekom curom.

Kad je Lijljana otkrila da je tu informaciju dobila od jedne Vukove bivše devojke, on se žestoko iznervirao.

- Mene sve bivše mrze, jer sam ih varao i emocionalno i se*sualno iskorišćavao. Po*išam se svim bivšim devojkama u usta! One bi volele da budu u kući u kojoj moja verenica Olja živi i da imaju primanja koja ja donosim porodici - rekao je Vuk.

Njegovi cimeri su prokomentarisali da je time izvređao sve devojke o kojima se pisalo da su bili u vezi: Teodoru Džehverović, Kiju Kockar, Marijanu Zonjić i Milenu Ćeranić.

On je zatim počeo da preti Lili jer je pominjala njegovu majku.

- Da smo napolju, iščupao bih ti jezik. Leći ćeš i nećeš ustati! Moja mama ima tumor i fibrozu pluća, lekari su joj rekli da će živeti od šest meseci do tri godine. Zbog toga ću ti istopiti to izoperisano lice do kraja rijalitija, a dobićeš i tužbu jer tvrdiš da sam narkoman - vikao je muzičar, na šta mu je bivša policajka uzvratila:

- Nisam ti vređala majku, samo sam rekla da si nesposoban i da od nje tražiš dozvolu da bi se smuvao sa devojkom! Ajde bre, repuješ tri strofe i živiš u nelegalno izgrađenoj kući. Mani me se!

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.