ANĐELO SMUVAO TEODORINU DVOJNICU! Ljubio je po vratu, Paula će uvenuti od muke (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube

ZADRUGA 4

ANĐELO SMUVAO TEODORINU DVOJNICU! Ljubio je po vratu, Paula će uvenuti od muke (FOTO)

Haos u najavi.

Objavljeno:

Prošlo je dve nedelje u rijalitiju "Zadruga", a Anđelo Ranković, čini se, ne može da se odluči koju bi devojku pre muvao i koja mu se najviše dopada. On je započinjao flert i komunikaciju sa nekoliko ukućanki, a bio je na korak od romanse sa Paulom Hublin.

Njih dvoje su bili potrčci tokom prethodne nedelje, te su spavali sami u izolaciji, spojili krevete, a padali su i dodiri, zagrljaji i zaljubljeni pogledi koji su naslućivali da je samo pitanje momenta kada će njih dvoje ozvaničiti ljubavni odnos. Čak je i Anđelo u nekoliko navrata spomenuo da mu se Paula dopada i da mu jako prija.

foto: Printscreen Instagram

Takođe, neki ukućani su ga povezivali sa manekenkom Jovanom Ljubisavljević, koja često provodi vreme sa njim, ali ima dugogodišnju vezu napolju, pa je verovatno i pored simpatija digao ruke od nje.

Ranković je sinoć izgleda napravio presedan i odabrao zadrugarku koja mu se najviše dopada i sa kojom želi da bude u vezi.

Naime, on je u toku večeri pričao sa Ivanom Marinković, a u nekoliko navrata je počeo da je grli i ljubi u vrat.

Interesantno je da Ivana likom veoma podseća na Anđelovu bivšu devojku, pevačicu Teodoru Džehverović. Mnogima nije moglo da promakne to da njih dve izgledaju ko da su sestre, čak da imaju i identičan mladež iznad usne.

Da li se Anđelu generalno dopadaju devojke određenog fizičkog izgleda, ili i dalje nije preboleo Teodoru, ostaje misterija.

No, bilo kako bilo, Pauli neće biti nimalo prijatno kada bude saznala sve ovo, a kako će se ova ljubavna romansa razvijati videćemo u narednom periodu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.