NEĆE PROĆI NEKAŽNJENO! Evo koliko godina zatvorske kazne čeka Kristijana zbog pretnji SMRĆU Staniji!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 4

NEĆE PROĆI NEKAŽNJENO! Evo koliko godina zatvorske kazne čeka Kristijana zbog pretnji SMRĆU Staniji!

Starleta je pravdu potražila na sudu

Objavljeno:

Kristijan Golubović pre dve večeri šokirao je naciju kada je javno zapretio smrću starleti Staniji Dobrojević, zbog njenog navodnog vređanja njegove dece.

“Zaklinjem se sada u svoje dvoje dece da ću ubiti Staniju Dobrojević lično, ili preko mojih ljudi, ako mi se iskreno ne izvini zbog uvreda na račun dece. Zapamtite ovo, po cenu da idem 40 godina na robiju, a nisu uopšte bitne pare. Sada znate šta je u pitanju”, rekao je on, dok su zadrugari ostali nemi!

Stanija je nakon ovih žestokih pretnji odlučila da pravdu potraži na sudu, a advokat Nebojša Perović je za Kurir otkrio kolika kazna može uslediti za Golubovića. Perović je rekao da Kristijana očekuje finansijska ali i , vrlo verovatno, zatvorska kazna.

foto: Printscreen

“U pitanju je krivično delo ugrožavanje sigurnosti. Dakle, ako neko preti drugom licu da će njega ili njemu bliska lica povrediti, odnosno napasti na život ili telo, kazniće se zatvorom do jedne godine ili novčanom kaznom. Međutim, ukoliko je ta pretnja izazvala uznemirenost građana, onda će se taj koji preti kazniti zatvorom od tri meseca do tri godine zatvora – kaže Perović i dodaje da u ovom slučaju treba da reaguje i tužilaštvo. – Nadležno tužilaštvo je dužno da, ukoliko sazna za postojanje bilo kakvog krivičnog dela, bilo da je to saznanje bilo iz štampanih ili elektronskih medija, dužno je da naloži policiji da sprovede potrebne radnje radi utvrđivanja i prikupljanja činjenica koje ukazuju da li je došlo do izvršenja krivičnog dela”, završava advokat Perović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.