OGLASILI SE FRANOVA MAJKA I BRAT: On mora kod psihologa! Ne znam ni zašto je bio u ZATVORU, ovo je STRAŠNO ZA NAS
Fran Pujas, Foto: Printscreen youtube Zadruga

POTRESNO

OGLASILI SE FRANOVA MAJKA I BRAT: On mora kod psihologa! Ne znam ni zašto je bio u ZATVORU, ovo je STRAŠNO ZA NAS

Fran je priznao da je tukao Paulu dok je bio pod narkoticima a sada je o tome progovorio i Franov rođeni brat Viktor

Objavljeno:

Mladi hrvatski par Frana Pujas i Paula Hublin juče su raskinuli, nakon samo deset dana od početka ove sezone Zadruge. Ipak, oni su za kratko vreme otkrili šokantne činjenice iz svoje veze i zajedničkog život.

Naime Fran je priznao da je tukao Paulu dok je bio pod narkoticima, a sada je o tome progovorio i Franov rođeni brat Viktor.

- Nisam ja upućen u Franov život, čak ni u vezu sa Paolom. Ja znam da se Paola trudila da njega povuče iz lošeg društva, da ga skloni od svojih problema, ali se sada u rijalitiju nije ponela kako treba. Pokušava da izigrava žrtvu u celoj priči, mislim da preuveličava celu priču jer da je sve tako, mogla je otići u svakom trenutku - kaže Viktor.

foto: Printscreen

- Znao sam da je u lošem društvu, ali nisam znao da se drogirao i tukao Paolu, ja sam to saznao preko televizije. Ja sa njim nisam u dobrim odnosima, ne komuniciramo, nismo se svađali, samo smo različiti. Ja živim zdravo, bavim se sportom, veslanjem, nemam tetovaže. Poslednji put sam ga video kada je otišao da poseti majku. On je prošle godine bio u pritvoru, a ja ne znam ni zašto. Naši roditelji su razvedeni, tata je pokušavao da mu pomogne, ali mislim da se umorio. Ne kažem da je odustavo, već da se umorio. Fran mora sebe da pronađe, ovakav više nikoga ne može da usreći - rekao je Franov brat Viktor.

foto: Print Screen Youtube, Zadruga

Franova majka se teško nosi sa čitavom situacijom.

- Molim vas, nisam okej. Fran mora kod psihologa, ovo je previše strašno. Izvinite mnogo mi je teško, ne mogu da dajem izjave - rekla je majka Frana Pujasa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.