GASTOZ U TAJNOJ SE*S AFERI SA DRAGANOM MIRKOVIĆ: Kriju avanturu kao zmija noge!
Foto: Printscreen

PAROVI

GASTOZ U TAJNOJ SE*S AFERI SA DRAGANOM MIRKOVIĆ: Kriju avanturu kao zmija noge!

Dragana Mirković imala je seks-šemu sa Nenadom Marinkovićem Gastozom u vreme kada je on imao nastupe po Austriji, gde ona živi već godinama.

Objavljeno:

Ova seksepilna starleta ima 26 godina i rodom je iz Smedereva, ali pošla je trbuhom za kruhom još kao jako mlada ne bi li našla sreću i bolji život. Ona se u Austriji veoma dobro snašla, radila je razne poslove, upoznala mnogo ljudi. Ipak, obožavala je da izlazi i tako je upoznala i rijaliti-zvezdu, odnosno pevača sa kojim se vrlo brzo smuvala i ušla u seks-romansu.

- Dragana je seksi devojka, ima to nešto što privlači muškarce i oni su slabi na nju. Vole njen glas, stas i držanje, kao i energiju. Ali i to što nije od onih žena koje glume moral. Ona kad joj se neko svidi, nema problem da sa njim i bude makar i na jednu noć. Pevači su je gledali jer je uvek bila u centru kluba. Uvek veoma upadna i atraktivna. Tako je ostvarila konekciju sa Gastozom, koji je tu stalno imao nastupe. "Uf, taj mali je tako hot. Pali me užasno. Nikada mi se nije sviđao na TV, ali uživo je pravi dasa. Moram da ga smuvam kako znam i umem. Makar za jedan kres" - rekla je ona prijateljici koja je specijalno za nas odlučila da progovori o detaljima ove afere dvoje ukućana vile "Parova" koji se prave da se ne znaju.

foto: Printscreen

- Gastoz je pre dve godine bio veoma popularan. Pesme su mu se slušale, a dijaspora je ludela za njim. Dragana je išla gde god je on nastupao. Jedne večeri kada je Gale bio u društvu koje je i ona znala uspela je da mu bude bliže. Oboje su se napili i počeli su da flertuju. Dragana mu se bez blama bacila u naručje. Ma haos je bio. Onako pijanog ga je privela u stan. Imali su seks cele noći i sutra celog dana. Pucalo je sve od strasti. "On je najbolji ljubavnik koga sam srela u životu. Imala sam pet orgazama. On može više od pet puta uzastopno" - pohvalila se ona prijateljici koja nam dalje navodi šta se dešavalo među ovo dvoje ljubavnika iz vile "Parova". - Gastoz je posle te noći odlepio za njom i više nije mogao da zamisli da dođe u Austriju, a da se njoj ne javi. Bilo je dana i kada je ostajao po nekoliko noći s njom u njenoj gajbi. Ma to je bila avantura opasna, puna strasti i ljubavi. Onda je ona pronašla dečka, nije više želela da bude avantura. Gastozu je saopštila da ne može više da se viđa sa njim i da je to kraj. Plakao je i molio da ga ne ostavlja. Rekao joj je da će se oženiti njom i da će svuda da je vodi. Ipak, ona nije poklekla. Volela je tadašnjeg dečka i znala je da je Gastoz samo za zezanje i da su obećanja ludom radovanja - završava izvor rijalitija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Rijaliti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.