KRISTIJAN POBESNEO, PSOVAO MALOLETNU ĆERKU! Jeb*ću mu familiju (ŠOK-VIDEO)
Kristijan Golubović, Foto: Printscreen Zadruga Pink

zadruga 4

KRISTIJAN POBESNEO, PSOVAO MALOLETNU ĆERKU! Jeb*ću mu familiju (ŠOK-VIDEO)

On šta je meni rekao van rijalitija on nije svestan svoje nesvesti ne znaš kako ga zovu u mojoj ekipi

Objavljeno:

Novinar Marko Đedović postavio je pitanje Stefanu Šebezu, ticalo se Kristijana Golubovića i Radeta Lazića. Kako je poznato, Šebez i Rade su izuzetno dobri prijatelji spolja, a sukob sa Kristijanom poznat je još od rijalitija "Farma", te je Đedovića zanimalo zbog čega on nije odbranio Lazića od Golubovića.

- Zašto si prećutao? Kristijan je najsrašnije stvari rekao za Radeta, pa me zanima razlog tvoje ćutnje - upitao je

Ja sam sa Radetom pričao na tu temu, znajući za njihov sukob, rekao sam Radetu da se neću mešati u taj odnos. U nekim situacijama jako greši, on se složio da ne treba da se mešam. On jeste moj drug, ali nije moja priča. Ja sam rekao Radetu da nije trebalo da snimi tu pesmu, jer ima neke svoje kvalitete zbog kojih može da bude ovde, a ne zbog te priče. Ne sviđa mi se, Kristijane, u jednoj situaciji si spomenuo njegovu ćerku, opsovao si je, to mi se nije svidelo - rekao je Šebez, a Kristijan mu je odgovorio:

foto: Printscreen

On šta je meni rekao van rijalitija, on nije svestan svoje nesvesti, znaš kako ga zovu u mojoj ekipi, imam ih 100 u svojoj ekipi, e sad moji kažu: "Je l' to onaj homos*ksualac iz Beča?!" E, pa j*baću mu familiju, dildo od 30 centimetara ću mu nabiti u b*lju, pa u nos, a ti ako ga braniš, to ću i tebi da uradim, e to ti je tako - besneo je Golubović, a onda se umešao i Vladimir Tomović.

- Meni je Mlađa pričao sve najbolje o tebi, a ja sam sve uzimao sa rezervom. Ne možeš da budeš dobar sa Kristijanom, a i sa Radetom. Ja o Radetu ne pričam, imam loše mišljenje o njemu, ali ti ako si mu prijatelj, ti sa ovim čovekom ne smeš reč da progovriš, ti njemu nisi prijatelj, to nije šmekerski - iskritikovao je Vladimir Tomović Šebeza!

- Mislim da se neće pomiriti nikako, ali sam mislio da će se spustiti lopta, jer je otišlo predaleko - dodao je Stefan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.