PORODICA HRVATICE ŠOKIRANA ZBOG NJENE GEJ VEZE SA MATOROM: Naša Monika NIJE TAKVA, KAJ SE ZBIVA?
Porodica šokirana Jovaninom i Monikinom vezom, Foto: Printscreen/Instagram

NI MONIKA NIJE ODOLELA

PORODICA HRVATICE ŠOKIRANA ZBOG NJENE GEJ VEZE SA MATOROM: Naša Monika NIJE TAKVA, KAJ SE ZBIVA?

Godinama je Jovana poznata kao devojka koja je “skinula” neke od najpoznatijih srpskih starleta, među kojima su Sanja Stanković i Ružica Veljković. Izgleda da je slaba na manekenke...

Objavljeno: 10:05h

Nakon što je pobedu u 3. sezoni srpskog kontraverznog shoua 'Zadruga' odnela Hrvatica Iva Grgurić, produkcija Pinka ove sezone odlučila je 'podebljati' broj Hrvata u realitiju. U 4. sezonu ušlo ih je čak četvoro, a to su Filip Car, Fran Pujas, Paula Hublin i Monika Horvat.

Svađama, prekidima, plakanjem već su se istaknuli u masi, a najgledanije video snimci upravo su oni na kojima dominiraju Hrvati. Sad je ‘zablistala’ Monika...

foto: Printscreen/Instagram

Iako gledatelje ovog shoua ništa ne može preterano iznenaditi, stomatolog Monika svojim ponašanjem zaprepastila je javnost.

Pre ulaska u shou samouvereno je tvrdila kako gledaoci neće imati priliku gledati njene 'vruće akcije', a samo nekoliko dana nakon toga ljubitelji realitija imaju priliku uživati u strastvenim poljupcima i dodirima između Monike i Jovane Tomić, poznatije kao Matora.

foto: Printscreen/Instagram

Dobro, ne baš svi s obzirom na to da prijatelji i porodica ne podržavaju ovakvo ponašanje, a izgleda kako ni Jovanina podrška nije zadovoljna novom 'snajkom'.

Godinama je Jovana poznata kao devojka koja je 'skinula' neke od najpoznatijih srpskih starleta, među kojima su Sanja Stanković i Ružica Veljković. Izgleda kako je Matora slaba na manekenke, pa se na njenoj listi našla i atraktivna Hrvatica, koja pre ulaska u 'Zadrugu' nije imala seksualne odnose sa ženama.

foto: Printscreen/Instagram

Baš zbog toga porodica i prijatelji šokirani su njezinim izborom, a na društvenim mrežama potvrdili su kako nikad nije bila sklona ženama.

- Monika ne voli žene. Bila je u vezi samo s muškarcima. Sudeći po video snimcima i dokazima, Monika je nagovorena da ovo radi zbog realitija. Matora ju pljuje iza leđa, a ona priča samo u šiframa. Svi dokazi će isplivati na površinu. Žalosno je da se preko njezinih leđa igra igra - napisala je Monikina prijateljica.

foto: Printscreen/Instagram

Kontaktirali smo i njenu porodicu, koja nije htela davati izjave o Monikinoj novoj partnerko niti njeno seksualnom opredjeljenje. Ni Jovanina porodica ne podržava ovu vezu jer smatra kako stomatolog želi kadar preko Matorine 'grbače'. Bilo kako bilo, realiti zvezda i Hrvatica bez obzira na razne predrasude, kako unutra tako i vani, ne prestaju s dodirima, poljupcima i zagrljajima, a sudeći po njihovom razgovoru, planiraju ozbiljnu vezu.

- Jaooooo - rekla je Monika nakon prvog strastvenog poljupca.

Pred milionima ljudi otkrila je kako Jovana nije prva devojka koja joj se svidela. Iako je do sada bila u vezama isključivo s muškarcima, nedavno joj se svidela jedna Amerikanka, ali nikad nije došlo do seksualnog odnosa.

- Htela sam napustiti ‘Zadrugu’, ali sad imam tebe. To mora da je sudbina - rekla je Monika Jovani dok su izmjenjivale nežnosti na krevetu.

Iako još nisu službeno potvrdile vezu, njih dve se doslovno ne odvajaju jedna od druge. I dok neki misle kako je to dio taktike, drugi komentarišu kako izgledaju zaljubljeno. Svakako, video snimci na kojima se maze u krevetu imaju više od milion pregleda, a neki već nagađaju kako je ovim potezom osigurala mesto u velikom finalu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.