ZBOG OVOGA ĆE BITI DISKVALIFIKOVAN? Načuljite uši i DOBRO poslušajte šta Vladimir Tomović GOVORI! (VIDEO)
Foto: Printscreen

au

ZBOG OVOGA ĆE BITI DISKVALIFIKOVAN? Načuljite uši i DOBRO poslušajte šta Vladimir Tomović GOVORI! (VIDEO)

Sada, kada su konačno zajedno u Beloj kući, koliko vidimo, iako nije štedeo reči za Đuričića prethodnih godina, ni u jednom trenutku ne pominje to iako su zajedno u rijalitiju

Objavljeno:

Vladimir Tomović, trenutni učesnik "Zadruge 4", bio je diskvalifikovan u drugoj, ali i trećoj sezoni rijalitija.

Tokom svog učešća nije imao lepe reči za neke od učesnika, te je jednom trenutku žestoko osudio nasilno ponašanje Mikija Đuričića.

Sada, kada su konačno zajedno u Beloj kući, koliko vidimo, iako nije štedeo reči za Đuričića prethodnih godina, ni u jednom trenutku ne pominje to iako su zajedno u rijalitiju.

On je sedeći sa zadrugarima, Markom Janjuševićem, Lepim Mićom, Borom Santanom, Markom Đedovićem, pomenuo i Mikijev nastraj na Tomu Panića, a onda i na Nadeždu Biljić:

- On je iz čista mira iza leđa udario Tomu, tog momenta on mora napolje, istog sekunda, ili pusti mene da bijem pa da vidimo ko je jači. Mrš bre, džukelo jedna narkomanska debela iz Kupinova, svinja jedna, smrad smrdljivi. Pomene se moje ime, on pravi haos, p*čka jedna smrdljiva. Neka se sad kući leči od droge - govorio je Tomović u trećij sezoni "Zadruge".

- Najveće g*vno koje je ikada ušlo u rijaliti. Kad se osiliš, kad su drugi slabiji od tebe, e tu se osiliš. Sila si, svi se boje tebe i ti tu glumiš silu. A kada sam ja bio u rijalitiju prvih mesec dana, kao p*čka. Ja kupim pljeskavicu, on mi donese još jednu. Neka sada smrdi kući, neka glumi silu, narkomančina, neka se odvikava od droge - govorio je Vladimir, pa dodao:

- Plakao je tamo kada je čuo da treba da me vrate, plakao je, histerisao, lomio, samo da ja ne uđem, jer zna da se ja neću povući. Ne bih ja svakako ušao, otac mi je bio na samrti. - rekao je Vladimir tada.

Podsetimo, i Tomović i Miki su bili diskvalifikovani zbog fizičkog nasrtaja, a sada iako je pretio da će da ga bije, Vladimir nema nijednu lošu reč za Đuričića, a da li će to ostati tako, ostaje nam da vidimo...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.