SA MARIJANOM SAM SE RAZIŠAO ZBOG RELIGIJE! Najveća zvezda srpskog VELIKOG BRATA konačno SVE OTKRILA
Marijana i Nemeš, Foto: Printscreen/velikibrat

VELIKI NEMEŠOV INTERVJU

SA MARIJANOM SAM SE RAZIŠAO ZBOG RELIGIJE! Najveća zvezda srpskog VELIKOG BRATA konačno SVE OTKRILA

Pred kamerama su imali i seks, što je uzburkalo javnost. Prekidali su i mirili se, pre četiri godine su se i venčali, no nakon osam meseci ipak su se razveli. Nakon toga Nemeš se vratio u rodni Beograd i posvetio karijeri

Objavljeno:

Ljubav Marijane Čvrljak (35) i Nikole Nemeševića Nemeša (30) bila je zabranjena. Zaljubili su se u "Big Brother" kući 2011, a Marijana je tad bila u braku. Pred kamerama su imali i seks, što je uzburkalo javnost. Prekidali su i mirili se, pre četiri godine su se i venčali, no nakon osam meseci ipak su se razveli. Nakon toga Nemeš se vratio u rodni Beograd i posvetio karijeri.

- Taman smo završili snimanje gitara za album koji famozno najavljujem već deset godina. Ako me nešto ne pregazi, Bože daj zdravlja i na proleće će se moći čuti šta snimam - otkrio je Nemeš.

Piše pesme i za druge, a na pitanje šta mu je teže, to ili da piše za sebe, odgovorio je u svom stilu:

- Najteže mi je kad se sagnem da zavežem vezice na patikama pa me ukoče leđa, a pisanje pesama je čisti gušt, i za sebe i za druge – rekao je Nemeš. Otvorio je i studio za sinhronizovanje crtanih filmova i time se najviše bavi poslednjih godinu i po dana. Ima favorite...

- Najdraže mi je bilo da sinhronizujem Dart Vejdera iz ‘Ratova zvezda’ definitivno. Mada je on sit, a ja sam stalno gladan, ali poput njega i ja sam često neshvaćena duša koja samo želi da vlada galaksijom. Jer na kraju dana, šta čoveku više i treba - kaže Nemeš.

Pre godinu i po opet je dospeo u javnost kad je dao otkaz na beogradskom TDI radiju, gde je imao "talk show" “Večernji program”. Odenuo je majicu na kojoj piše “dajem otkaz” te se snimao kako hoda zgradom radija. S njim su bili i trubači, a posvuda su letele konfete. Nemeš je sve objavio na YouTube kanalu.

- Vlasnica firme u kojoj sam radio bila je neverovatno gruba prema mojim dragim kolegama i meni zbog jednog malog propusta koji smo imali i to nije izolovan slučaj. Ja bahatost ne tolerišam i neću da radim s ljudima koji misle da, samo zato što nekoga plaćaju, mogu da vređaju i ponižavaju, pa sam odlučio da ovo više nije za mene i da ću se od danas maksimalno posvetiti muzici - opisao je tad Nemeš.

Ipak, poslije je otkrio kako njegovi bližnji uopšte nisu oduševljeni tim njegovim postupkom.

- Em opet pravim cirkus, em sam ‘dupetom’ zatvorio vrata. Istina je da moje pesme više nikad neće biti emitovane na jedina dva radija koja su ih vrtela stalno. Imao sam u dan tačnu platu, solidno veću od prosečne srpske, za manje od pola radnog vremena. Uzimao slobodan dan kad god sam hteo. Na mene do tada nikad nije podigla glas, a čak me ni sad nije izvređala - ispričao je u kojim je uslovima radio. Međutim, prekipelo mu je zbog radne atmosfere.

foto: Printscreen

- Naslušao sam se vrištanja i iživljavanja nad mojim kolegama i koleginicama. Do mere vređanja njihove nerođene dece i pokojnih roditelja. Moji roditelji, koji se brinu da sam sebi naneo štetu, u detinjstvu su me učili da se suprotstavim nasilnicima čak i onda kad ne maltretiraju mene nego druge. A radeći za nekoga, ja mu donosim novac. Nisam tad nikome naneo nikakvu štetu. Ako su moje konfete, trubači i penjanje na sto makar jednom čoveku koji je pogledao video dali vetar u leđa da skupi mu*a i poslodavcu nasilniku kaže ‘Dosta!’, onda nisam džabe glumio budalu. A to je poenta - ispričao je Nikola.

Pitanje koje se ne može izbeći je ljubavna veza s Marijanom Čvrljak. Njihova ljubav bila je zabranjena, Marijana je tad bila u braku. Pred kamerama su se seksali, svađali se i mirili. Venčali su se i nakon osam meseci ipak razveli.

- Zbog religije. Stalno mi je govorila da joj smeta što sam mormon. Ili možda moron, nisam sad baš siguran - odgovara Nemeš. U kakvom je danas odnosu s Marijanom, koja nakon njihovog razvoda čeka dete s muškarcem čiji identitet ne želi otkriti u javnosti.

- Ni u kakvom, što ne znači da joj ne želim svu sreću i zdravlje ovog sveta - kaže Nemeš.

Pitali smo ga i žali li zbog učestvovanja u Velikom bratu, odnosno šta mu je bilo najlepše u izolaciji, a šta bi rado zaboravio.

- Svaki put kad su nam davali alkohol, bio sam toliko pijan da sam puno toga još tad zaboravio. Najlepše mi je bilo kad sam imao seks, to je baš super osećaj - kaže Nemeš.

Nemeš
Nemeš foto: Printscreen Youtube

Na pitanje bi li ponovio ulazak u BB kuću, Nemeš kaže:

- Apsolutno, samo bih se ovog puta smuvao s Horvatom jer ima kuću na moru. Onda sam bio mlad i neiskusan, što da se radi.

S Horvatom Čagljem danas je najviše u kontaktu od bivših sustanara.

- S Draženom se čujem i vidim često, Nikolu i njegovog tatu bih voleo češće da viđam, Soraju izbegavam otkad su joj digli auto u vazduh, a Horvat mene izbegava jer mislim da je skontao da hoću da ga ‘smuvam’ jer ima kuću na moru - kaže Nemeš.

Otkrio je i ljubavni status, odnosno da li se zaljubio.

- Više puta, ja sam hronični zaljubljenko - kaže Nemeš.

A šta ga privlači, a šta odbija kod devojke.

- Privlači me intelekt i smisao za humor - rekao je i dodao da se opet vidi u braku.

- Da, u Velikom braku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.