STANIJA POSEĆIVALA KRISTIJANA U ZATVORU: Ja sam između zla i g*vana, izabrao g*vna, Tomović se go*ana NAJEO!
Kristijan Golubović, Foto: Printscreen

RAZVEZAO JEZIK

STANIJA POSEĆIVALA KRISTIJANA U ZATVORU: Ja sam između zla i g*vana, izabrao g*vna, Tomović se go*ana NAJEO!

Nema Stanija dobru dušu ona ima pola dobrog tela i srednje-težak život ne može da bude žrtva i hvata na patetiku

Objavljeno:

U sinoćnoj emisiji "Životne ispovesti sa Milanom" Kristijan Golubović pričao je o svojoj burnoj prošlosti koju ima sa Stanijom Dobrojević. Njegovo izlaganje je nemo slušao Vladimir Tomović i gutao knedle.

foto: Printscreen

Ja znam čoveka koji je otišao sa Stanijom u hotel, on je spreman sve to da kaže. Nema Stanija dobru dušu, ona ima pola dobrog tela i srednje-težak život, ne može da bude žrtva i hvata na patetiku... Kada sam ja izašao napolje, izvadim iz džepa 100 hiljada evra i 15 minuta pre kraja glasanja zauzmemo sve trafike u Beogradu i glasamo. Čovek mi kaže: "Da li ti znaš da ova gubi?", ja kažem: "Šta me briga, ja sam završio svoje", ja sam u Kraljevu kod svoje žene i dece, sedim i gledam finale... Paket s jedne strane sa Tamarom Đurić je bio prazan, devojka se nije borila. Ja sam između zla i g*vana, izabrao g*vna. Što kaže Vlada Tomović: "Ja sam se g*vna najeo", ja sam se g*vana izabrao. Ja sam se tada posvađao sa velikim prijateljima, stavljao neko blato na svoj obraz, zbog koga? I dan danas mi plače žena... I dan danas se stidim - pričao je Golubović - piše Informer

- Ja kažem: "Samo da pobedi neko od nas troje", ja sam opterećen da treba da idem u Zabelu 4 godine. Ja ležim i gledam, ono odbrojava, i kažu mi: "Druže, ovi padaju. Ova (Tamara) je ubila s procentima", ja kažem: "Kako je moguće, devojka klaberka, 4 momka promenila za mesec dana?" i to je samo princip što sam obećao ja pobedu, a ona je meni obećala novac. Izlazimo sa Farme, oni idu na Zlatibor, drugi put je zovem ona na Zlatioboru... Ona dolazi kod mene u posetu, što je ona bila u zatvoru, što je ostavila taj novac, pitajte nju... Dolazimo u Novi Sad s dva advokata, stajem ispred njenog stana, smrdi joj iz usta na tu hemiju - pričao je Kristijan.

foto: Printscreen

- Ona je dovela svoje novinare na Frušku Goru. Šta radi takvo pokvareno biće za pare... Vodi me u drugu sobu, ostaju advokat, ona njena majonez PR menadžerka. Krsta mi, svake mi moje rane, šta radi... Kaže: "Slušaj, imala sam ovoliko, dala sam vam pare damo izjavu i idemo dalje". Ja kažem: "Šta kažeš ti? Koliko ima novca?", ona kaže: "Pa znaš ja sam morala mami, menadžerki, imam 25 hiljada", ona zna da ja sutra idem u zatvor, a ona u svoj život. Ona je navikla fudbaler, hoklica, novi telefon, tašnica, krpice... - dodao je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.