ISTINA O LJILJI INSPEKTORKI MUP-A! Kosta joj je plaćao sve operacije i putovanja, a ona platila da ima AFERU SA DJ
Ljiljana Stevanović, Foto: Printscreen Youtube, Zadruga

OPAKA LJILJA

ISTINA O LJILJI INSPEKTORKI MUP-A! Kosta joj je plaćao sve operacije i putovanja, a ona platila da ima AFERU SA DJ

Bio je jako zaljubljen u Ljilju a i ona je njega volela

Objavljeno:

Ljiljana Stevanović, nekadašnja policijska službenica, a sadašnja učesnica "Zadruge 4", prema pisanju domaćih medija pre 15 godina imala je aferu sa slavnim di-džejem Bobom Sinklerom, zbog čega je i dobila nadimak Ljilja Sinkler.

Ljiljana je navodno u to vreme bila u vezi sa izvesnim Kostom, koji ju je finansirao, piše "Kurir". Platio joj je sve plastične operacije, davao novac, poklanjao putovanja. Bio je jako zaljubljen u Ljilju, a i ona je njega volela. Problem je bio taj što je Stevanovićeva po prirodi nestašna i volela je da švrlja, i tako je nastala afera sa svetski poznatim di-džejem.

Kad je te 2005. čula da Sinkler dolazi u Beograd i da će imati nastup, odmah je kupila kartu i otišla na njegov koncert, jer obožava haus muziku. Međutim, dok je Bob bio na bini, Ljiljani se veoma dopao njegov fizički izgled i rešila je da ga osvoji po svaku cenu, navodi pomenuti list.

Prema priči izvora, inače bliskog Stevanovićkinog prijatelja, ona je došla na ideju da upadne u hotelsku sobu kod Sinklera, a smislila je detaljan plan kako da to realizuje. Otišla je na recepciju i službeniku dala 500 evra da je propusti da prođe, što je protiv protokola i strogo zabranjeno, a onda se popela na sprat na kojem je bio di-džej. Pokucala je na njegova vrata, on je otvorio i tako su počeli da ćaskaju.

Kako se dalje navodi, rekla mu je da joj se jako dopada i da želi intimni odnos sa njim, a on je bez previše razmišljanja pristao da ispuni Ljiljinu želju. Posle toga Stevanovićeva se hvalila po celom gradu da nikad nija imala bolji odnos nego sa čuvenim di-džejem, i tako je dobila nadimak.

O ovoj temi pričali su i učesnici "Zadruge" pre dva dana. Marko Đedović, Vladimir Tomović i Toma Panić komentarisali su Ljiljanu, pa je tako Đedović kazao da je bila drugačija pre nego što je srela Sinklera.

- Ona je meni simpatična. Nije ona bila takva, nego se spetljala sa onim Bobom Sinklerom, on je svetski di-džej, pa je patila posle toga. Sada ima nekog u Americi. Šou je, sve je to rijaliti, bila je inspektorka 15 godina inače - rekao je Đedović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.