KRISTIJAN OTKRIO SVE O DEČKU STANIJE DOBROJEVIĆ: U pitanju je Aca Krsmanović, neka dođe pa neka je BRANI!
Foto: Print Screen Youtube

ZADRUGA 4

KRISTIJAN OTKRIO SVE O DEČKU STANIJE DOBROJEVIĆ: U pitanju je Aca Krsmanović, neka dođe pa neka je BRANI!

Kristijan Golubović ove noći pričao je o svom odnosu sa Stanijom Dobrojević tokom emisije "Životne ispovesti sa Milanom". On je u nastavku ispričao zadrugarima i kako je izgledao njihov prvi susret posle 4 godine.

Objavljeno:

- Ućutala se ona, ja sam otišao na robiju. Četiri godine ništa... Izlazim napolje, dolazim u Amidži šou. Tamo vidim dečka njenog (Aleksandra Krsmanovića) i kaže mi: "Tu je Standža, ja je vozim i k*ram je". Ja ne mogu da pravim scenu, uživo smo u programu. Vidim Staniju, Kiju Kockar, neki reper je bio... I gde je nastao problem? Ta prva emisija, ništa nisam rekao, dolazi "Magazin In" i ja s tim dečkom pričam slobodnije. Sve okej, ali mi je krivo zbog žene, jer stalno kruže priče. Sedim ja tu, bela košulja na pruge, ona sedi tu, žena mačka. Ne mogu da je prepoznam - rekao je Golubović.

- Aca Krsmanović je dečko od Stanije Dobrojević i u vezi su. On kaže da si ti njemu rekao da je Stanija i dalje zaljubljena u tebe - rekao je voditelj Milan Milošević, Kristijanu.

- On kaže? Neka dođe ovde i kaže! Brani je kad bude došla iz Amerike, sad ti kažem - obratio se Kristijan, Stanijinom dečku.

Bonus video:

(Epreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.