ISTINA O RIJALITIJU: Bolje da uživam u životu nego da se prodajem kao ku**a, vraćaju se jer su NAPOLJU NIKO I NIŠTA
Foto: Printscreen Instagram

REŠEIO JE

ISTINA O RIJALITIJU: Bolje da uživam u životu nego da se prodajem kao ku**a, vraćaju se jer su NAPOLJU NIKO I NIŠTA

Njemu je dosta ovakvih formata.

Objavljeno:

Željko i Žarko Stojanović su poznati blizanci koji su učestvovali i u našim i u francuskim rijalitijima. Oni su pre nekoliko godina odlučili da više ne ulaze u ovakve projekte, a pošto se iz godine u godinu, kod nas, u rijalitijima stalno pojavljuju iste osobe, pitali smo Željka šta on misli, zašto gledamo stalno iste takmičare i da li su te rijaliti zvezde zavisnici od para ili možda od kamera.

– Zbog para se isti vraćaju da bi mogli da vode život u spoljnom svetu kakav su navikli da vode. I onda zarade 20.000 evra u rijalitiju i onda te pare potroše za tri meseca koliko su napolju i onda ponovo ulaze u rijaliti jer u spoljnom svetu su niko i ništa. Devet meseci su u rijalitiju zatvoreni da bi tri meseca van rijalitija živeli kao kraljevi. I onda se vraćaju jer nisu ništa, jer nemaju ništa - rekao je Željko za Espreso.co.rs.

foto: Dragan Kadić

On tvrdi da su takmičari zavisnici pre svega od para, ali od slave, a bez rijalitija nemaju ni slavu ni pare.

Pitali smo Željka koliko je njegovom bratu Žarku i njemu bilo teško da se odreknu učešća u takvim programima.

– Odreći se takvih formata je vrlo lako samo ako imaš pravi život i u spoljnom svetu. Ako uspeš da se ostvariš u spoljnom svetu kao anonimus i daleko od kamera, onda ti rijaliti više nije ni potreban. Šta je jak honorar u rijalitiju? Jako honorar u rijalitiju je 1.000 evra nedeljno. To je nekih 4.000 evra mesečno. Bolje uživati u pravom životu i živeti život van rijalitija nego da se prodajem kao ku**a za pare - rekao nam je Željko na kraju razgovora.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.