KRISTIJAN PRVO LJUBI RUKE PA POSLE LOMI NOSEVE! Jelena Krunić oplela po Goluboviću: Videćete kad pokaže PRAVO LICE
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

ZADRUGA 4

KRISTIJAN PRVO LJUBI RUKE PA POSLE LOMI NOSEVE! Jelena Krunić oplela po Goluboviću: Videćete kad pokaže PRAVO LICE

Jedan od učesnika četvrte sezone rijalitija "Zadruga" koji je izazvao najviše pažnje je Kristijan Golubović.

Objavljeno:

Mnogi komentarišu Kristijana što u pozitivnom, što u negativnom kontekstu, ali jedna bivša zadrugarka je živela sa njim tako što je učestvovala u sezoni rijalitija "Farma" sa njim i nema nimalo lepe reči za njega.

U pitanju je Jelena Krunić koja je imala žestoke sukobe u tom rijalitiju sa Kristijanom, pa i sama kaže da ga je u početku baš "gotivila", ali se njeno mišljenje vrlo brzo promenilo.

foto: Printscreen

"Ovo je hiper rijaliti, nije ovo Farma. Ja samo čekam kada će on da pokaže pravo lice, jer ovo mnogo duže traje i drugačija je priča skroz. Na početku sam ga baš zgotivila i družili smo se, čak mi je bio i neka vrsta inspiracije, ali posle... On je jedna velika p*čkica! Prvo ljubi ruke, pa lomi noseve. U ovom rijalitiju će doći do borbe alfa mužijaka, a to su Kristijan, Vladimir Tomović, Miki Đuričić, a moguće i Lepi Mića, po temperamentu. Nema šanse da se na primer Miki i Kristijan ne pokače, jer Miki ne voli da povlađuje, ne voli da poštuje pravila. Tamo su sve deca i svi se plaše Kristijana, a ja stvarno ne znam zašto", rekla je Krunićeva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.