PEVALA PO ULICAMA, IMALA TRAGIČNO DETINJSTVO, A ĆERKA JE ADVOKATA! Ulazi u Zadrugu i već je jedna od FAVORITA
Andrea Anđelković Rea, Foto: Printscreen instagram

zadruga 4

PEVALA PO ULICAMA, IMALA TRAGIČNO DETINJSTVO, A ĆERKA JE ADVOKATA! Ulazi u Zadrugu i već je jedna od FAVORITA

Andrea dolazi iz Beograda, ima 19 godina i bavi se pevanjem

Objavljeno: 16:19h

U "Zadrugu 4" se u nedelju, 6. septembra, uselilo više od 50 takmičara, od kojih su mnogi već prvog dana privukli veliku pažnju. Među njima je i devojka po imenu Andrea Anđelković, čiji nadimak je Rea.

Andrea dolazi iz Beograda, ima 19 godina i bavi se pevanjem.

Mnogi su je zapazili kada je pevala u najpoznatijoj beogradskoj ulici, Knez Mihailovoj. Kako je navela, cilj joj je da se promoviše kao estradna ličnost i "Zadrugu 4" gleda kao odličnu podlogu za svoju karijeru.

???

A post shared by ⚡ANDREA⚡ (@rea_beboofficial) on

Rea je pred ulazak u rijaliti istakla da će u "Zadruzi" rešiti svoj sukob sa Tarom Simov, učesnicom "Zadruge 3" koja bi u nekom trenutku trebalo da uđe i u aktuelnu sezonu. Kako je navela, oštra je na jeziku i ima taktiku, ali ne želi da je otkriva.

Tvrdi da za nju intimni odnosi ispred kamera ne dolaze u obzir, jer je emotivno zauzeta, a i kaže da joj majka to nikad ne bi oprostila. Kaže da joj nežnosti neće faliti jer uvek može da se zagrli sa drugaricom iz rijalitija.

???

A post shared by ⚡ANDREA⚡ (@rea_beboofficial) on

O mnogim zadrugarima je već iznela žestoke komentare, a navela je da joj neće biti problem da se suoči sa bilo kim za crnim stolom, ali i van njega. Suočila se sa porodičnom tragedijom kada joj je preminuo otac, koji je bio čuveni i cenjeni advokat. Nije pristalica estetske hirurgije, ali kaže da bi operisala uši.

Kaže da je njen tip muškarca onaj koji je sportista, crn, razvijen i koji se lepo ponaša, a izdvaja bivšeg zadrugara Mateju Matijevića i ističe da joj ga je žao jer je bio sa Tarom.

Andrea je pred ulazak istakla i da ne želi da se svrstava u takozvane "klaberke", jer ne voli taj profil devojaka

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.