MARIJANA ZONJIĆ POSTALA LEZBIJKA? Uhvaćena kako se ljubi sa učesnicom Parova 9! (ŠOK FOTO)
Foto: Printscreen

opa

MARIJANA ZONJIĆ POSTALA LEZBIJKA? Uhvaćena kako se ljubi sa učesnicom Parova 9! (ŠOK FOTO)

Marijana: Mene nijedan nije čuvao, mazio i pazio. Ogadili su mi se. Muško više ne želim da čujem i vidim. Ni na mapi

Objavljeno:

Marijana Zonjić i Aleksandra Krstić ulaze u "Zadrugu 4" kao lezbo-par koji će praviti haos i smicalice ostalim zadrugarkama. Nakon nekoliko bezuspešnih pokušaja da pronađe muškarca svog života atraktivna plavuša Marijana digla je ruke od jačeg pola. Ona je shvatila da njenu nežnu dušu može da razume samo žena, dok je muškarci samo povređuju.

Rijaliti otkriva da se Crnogorka spanđala sa zemljakinjom sa kojom se već godinama druži, a sada su obe odlučile da naciji pokažu kako izgleda ljubav između dve žene.

- Marijana je mnogo propatila zbog muškaraca, nijedan je nije voleo kako treba niti su je poštovali. Onako lepu, dobru devojku, pa kako nju da ne voliš? Marijana je stvarno melem za dušu kada je zaljubljena. Udovoljava partneru, trudi se maksimalno. Onda se uvek dešavalo da je skotovi prevare sa nekim namigušama. Patila je ona kao niko zbog raznih drkoša koji nisu znali da je cene. Setite se kako su se prema njoj ponašali u "Zadruzi 1". Ismevali su je, nazivali pogrdnim imenima. "Muškarci su prokleta bića. Oni su stvoreni da muče nas žene. Mene nijedan nije čuvao, mazio i pazio. Ogadili su mi se. Muško više ne želim da čujem i vidim. Ni na mapi. Neće više Marijana sa dripcima imati posla. Prelazim na žene", rekla mi je ona u jednom razgovoru. Mislila sam da se šali i da je to samo odbrambeni mehanizam, da će da je prođe. Ipak nije bilo tako.

foto: Printscreen

Marijana: Mene nijedan nije čuvao, mazio i pazio. Ogadili su mi se. Muško više ne želim da čujem i vidim. Ni na mapi

Kako dalje otkriva izvor blizak Zonjićevoj, šokirala je porodicu i prijatelje kada je obelodanila da je u vezi s devojkom.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.