KATARINA GRUJIĆ POSTALA NAJMOĆNIJA SRPKINJA? Napravila ugovor sa Rusima koji vredi MILIONE, evo DETALJA! (FOTO)
Foto: Espreso

opa

KATARINA GRUJIĆ POSTALA NAJMOĆNIJA SRPKINJA? Napravila ugovor sa Rusima koji vredi MILIONE, evo DETALJA! (FOTO)

Otac Grujićevih im je objasnio da je to odlična prilika da započnu biznis u Srbiji, na šta su one pristale, a pored ovog placa koji su prodali, porodica srpske pevačice poseduje još nekoliko nekretnina u Crnoj Gori

Objavljeno:

Jedna od poznatijih pevačica sa naše estrade je zahvaljujući svojoj porodici uplivala u pevačke vode.

Katarina Grujić važi za jednu od atraktivnijih pevačica sa naše estrade, a kako se sada čini pevačica će se oprobati i u biznisu, zbog Rusa koji je kupio parče porodične zemlje u Crnoj Gori.

Take me back to the beach ?? #summervibes

Објава коју дели Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) дана

-Kaćin otac je nedavno prodao 12 hektara zemlje u Kolašinu jednom bogatom Rusu. Pošto je zbog obaveza sprečen da putuje, zamolio je Kaću da otputuje u Crnu Goru da uzme novac od kupca - pisali su domaći mediji.

- Ne znam o kojoj je sumi tačno reč, ali se radi o nekoliko miliona evra - rekao je pomenuti izvor, dodavši da "Kaća i njena sestra nisu bile oduševljene idejom da ostanu bez dedovine u Crnog Gori" , sve dok nisu videle pozamašnu sumu.

Otac Grujićevih im je objasnio da je to odlična prilika da započnu biznis u Srbiji, na šta su one pristale, a pored ovog placa koji su prodali, porodica srpske pevačice poseduje još nekoliko nekretnina u Crnoj Gori.

- Kaćini poseduju nekoliko placeva na primorju, imaju i luksuznu vilu u centru Budve u kojoj provode celo leto, pa im prodaja u Kolašinu nije teško pala - zaključio je insajder, pa je otkrio da će na njenom nekadašnjem imanju kupac iz Rusije napraviti etno selo.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.