ZGODNI MANEKEN ULAZI U ZADRUGU 4! Nema dlake na jeziku, odmah otkrio ko je NJEGOV TIP ZA S*KS! (FOTO)
Foto: Printscreen

ŠOK

ZGODNI MANEKEN ULAZI U ZADRUGU 4! Nema dlake na jeziku, odmah otkrio ko je NJEGOV TIP ZA S*KS! (FOTO)

Ono što će najviše zanimati devojeke je da li je Ćuković slobodan i da li neka od devojaka koja ulazi u Zadrugu njegov tim devojke

Objavljeno:

Devojke, pripremite se, jer u "Zadrugu 4" ulazi maneken Milomir Ćuković, koji bi mogao da osvoji vaša srca.

Mlađeni Ćuković se nekoliko godina uspešno bavi modelingom, kako kod nas, tako i u inostranstu, a nama je otkrio zašto se odlučio za ulazak u rijaliti.

- Ideja da uđem u rijaliti proizilazi iz želje da ljudima malo više predstavim ono čime se bavim i svoju modnu agenciju. Do sada nisam razmišljao o rijalitijima, jer sam u proteklih nekoliko godina dosta putovao i radio, pa nisam imao vremena za druge stvari. Poslednje dve godine držim modnu agenciju i imam više vremena, pa sam odlučio da se oprobam u rijalitiju - rekao nam je Milomir na samom početku.

Ono što će najviše zanimati devojeke je da li je Ćuković slobodan i da li neka od devojaka koja ulazi u Zadrugu njegov tim devojke.

- Moram da kažem da sam trenutno slobodan i kao takav ulazim u rijaliti, međutim, ni jedna od devojaka koje ulaze, a koje sam ja ovde video nisu moj tip devojke. Kada su u pitanju devojke koje mi privlače pažnju, to bi od prilike bio tip pobednice predhodne Zadruge. Iva Grgurić je po mom ukusu - priznao je maneken.

Kako će reagovati ako dođe do svađe i kako bi reagovao ako dođe do fizičkog kontakta, poslušajte u nastavku.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.