RIJALITIJI U SVETU SU ODMAH PREKINUTI ZBOG KORONE, A NAŠI JOŠ UVEK TRAJU! Gde je granica? OVO MORATE VIDETI (VIDEO)
Foto: Printscreen

šok

RIJALITIJI U SVETU SU ODMAH PREKINUTI ZBOG KORONE, A NAŠI JOŠ UVEK TRAJU! Gde je granica? OVO MORATE VIDETI (VIDEO)

Ubrzo nakon što se stanje sa koronavirusom pogoršalo čelnici "Velikog brata" u Kanadi su odlučili da prekinu takmičenje i sumu novca koja je bila namenjena pobedniku doniraju Kovid fondaciji

Objavljeno:
Lazar Stanušić

Srpski rijaliti program "Parovi" u svojoj osmoj sezoni traje gotovo godinu dana bez prestanka što je ubedljivo najduže emitovanje ovakvog formata ikada.

Ova sezona "Parova" je preživela početak korone, karantin i sve druge nedaće koje su nam se desile u 2020.godini.

Ipak, takav slučaj nije širom sveta, naprotiv, strane produkcije su potpuno drugačije postupile u odnosu na domaće.

Pravi primer za to je "Veliki Brat" koji se emitovao u Kanadi, a koji je počeo tik pre početka celog haosa vezanog za Kovid virus.

Učesnici tog rijalitija su bili obaveštavani od strane produkcije svakoga dana o novim informacijama vezanim za epidemiju.

Produkcija ih je informisala o situaciji koja se događa kako u njihovoj zemlji, tako i širom sveta.

Ubrzo nakon što se stanje sa koronavirusom pogoršalo čelnici "Velikog brata" u Kanadi su odlučili da prekinu takmičenje i sumu novca koja je bila namenjena pobedniku doniraju Kovid fondaciji.

Takmičarima je to saopšteno u programu uživo, a oni su to podneli veoma dramatično pa su se videle i suze na licima pojedinih učesnika.

Da to nije slučaj i sa našim rijalitijima svedoče činjenica da učesnici čak nisu bili ni obavešteni o bilo kakvim informacijima što se samog virusa tiče, a da stvar bude još gora, čim se situacija malo smirila vrata Zadruge i Parova su ponovo bila otvorena za nove učesnike.

Postavlja se pitanja zbog čega i domaće produkcije nisu postupile kao inostrane i da li je profit baš toliko bitniji od bilo čijeg zdravlja i na kraju, samog ljudskog života.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.