UŽAS I PAKAO! Lunina obožavateljka htela autom da ubije njenu majku Anabelu!
Anabela Atijas i Luna Đogani, Foto: Damir Dervišagić

SKANDALOZNo

UŽAS I PAKAO! Lunina obožavateljka htela autom da ubije njenu majku Anabelu!

Satima je čekala da pevačica izađe iz zgrade, a kada ju je konačno ugledala, toliko se razbesnela, da je automobilom punim gasom krenula ka njoj

Objavljeno:

Iako je Anabela Atijas po izlasku iz "Zadruge" prekinula svaki kontakt sa ćerkom Lunom Đogani, nedavno je nepoznata žena pokušala da je udari automobilom ubeđena da bi time učinila uslugu Luni i Marku, saznaje "Alo!"

Kako izvor otkriva, nemila situacija dogodila se nekoliko dana nakon što su majka i ćerka imale žestok okršaj u emisiji „Narod pita“, a sve je počelo pretnjama, koje Atijasova nije shvatila ozbiljno.

foto: Print Screen Youtube

- Čim je izašla iz "Zadruge", Anabeli su počele da stižu pretnje smrću. Lunini i Markovi fanovi okrenuli su se protiv nje i na sve načine pokušavali da je povrede ne bi li prestala da govori protiv Lune i Marka. Budući da već tri godine doživljava pretnje i najstrašnije uvrede putem društvenih mreža, Anabela je tek sada shvatila koliko su opasni oni koji podržavaju njenu ćerku i zeta - kaže naš izvor.

- Emisija u kojoj su se Luna i Anabela posvađale i jedna drugoj uputile reči koje nisu primerene mami i ćerki, razljutilo je jednu gospođu koja podržava Marka i Lunu, pa se dva dana nakon emisije uputila ka Anabelinom stanu na Vidikovcu i satima je čekala da izađe. Kada je videla da Anabela izlazi iz zgrade, toliko se razbesnela, da je automobilom gasom krenula ka njoj. Srećom, Anabela je uspela da izbegne udarac - ispričao je izvor.

foto: Screenshot Instagram

Naša saznanja potvrdila je Anabela u emisiji „Narod pita“ tokom gostovanja u sredu uveče dok ju je jedna gospođa vređala i raspravljala se s njom.

- Upravo su mi javili da je ova osoba koja me vređa ona ista gospođa koja je nedavno htela da me pregazi autom! Sad mi je stigla poruka! Gospođo, neka vas bude sramota. Pretite mi smrću, hteli ste da me ubijete - rekla je Anabela ženi koja je u tom trenutku bila na telefonskoj liniji i vređala pevačicu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.