JELENA PEŠIĆ OTKRILA KAKAV JE KARIĆ U KREVETU! A evo šta misli o odnosu Anabele i Lune
Foto: Printscreen Youtube

iskreno

JELENA PEŠIĆ OTKRILA KAKAV JE KARIĆ U KREVETU! A evo šta misli o odnosu Anabele i Lune

Ona je rekla i da nikad ne bi mogla biti s Miljkovićem u vezi

Objavljeno: 08.08.2020. 14:17h
  • 7

Pratioci na Instagramu imali su mogućnost da postavljaju pitanja bivšoj zadrugarki Jeleni Pešić.

Tom prilikom Jelena je otkrila puno toga o sebi, ali i o drugima:

Da li si našla momka?

- Jelena nije našla momka, imam sipatiju, možda sam se čak malo i zaljubila. Ali otom potom, možda ga i negde predstavim i oglasim se sa njim.

Koliko operacija si imala?

- Moram da kažem, ja kada sam izašla iz Zadruge odradila sam kapke, a usne sam odradila pre par godina. Gledam da što bezbolnije prođem i kreme za lice sam počela da koristim pre dve godine. Ne volim kada žena promeni lični opis, sitne korekcije da. Čak ni moja mama nije primetila da sam odradila kapke.

Jesi li htela da budeš Mensurom?

- To mi je bilo gnusno i unutra kada se pričalo. Ja sam njega jako zgotivila i zavolela neke njegove stavove, uvek sam bila tu za njega i on za mene, mislim da tu nema priče te vrste, ja ga i dalje gotivim, čujemo se i povremeno.

Zašto uhodiš Marinka?

- Ja kada sam bila unutra, profil su vodile moje drugarice. Ja sam videla poruke iste, ja ne znam koja je drugarica zapratila, pravdale su se. Ja dečka ne poznajem, nemam potrebu da ga pratim, to je uradio neko od mojih, ne vidim što se to tako strašno prihvata i komentariše.

Od kad do kad si bila sa Karićem i koliko puta ste se videli i koliko ste puta imali intimne odnose?

- Iskreno, ne mogu da ti kažem, kod nas nije postojao datum, mi smo prekinuli, pa smo shvatili da smo prekinuli kada je on otputovao. I dalje smo se mi čuli, tu nije bio raskid kao raskid. Što se odnosa tiče, to neću javno deliti, ne samo o Stefanu, već sa bilo kim dečkom. Ali sve šta mogu reći jeste da mi je sa Stefanom bilo lepo.

Hajde priznaj da voliš Miljkovića?

- Ne znam kome treba da priznam i zašto da priznam nešto što nije tačno. Meni je muka od te priče od kad sam izašla napolje. Miljković nije dečko sa kim bih ja mogla da se zabavljam, sve ono što Miljković jeste, kada ga poredim sa bivšim momcima... On nije osoba u koju bih ja mogla da se zaljubim, nego samo da se družimo.

Da li misliš da je Anabela bila gruba prema Luni?

- Možda je u nekim sitaucijama mogla da povuče ručnu, da zaštiti sebe i da sačuva svoj mir, ja sam joj to i rekla tamo, ali mislim da će taj odnos da se izgradi onako kako treba.

Za kraj druženja Jelena je dobila izazov da poređa najbolje frajere, a u opticaju su bili Mensur Ajdarpašić, Stefan Karić, Marko Miljković, Mateja Matijević i Filip Đukić.

- Karić, Mensur, Filip, Mateja i Miljković. On ne izgleda loše, ali sam ga doživela na drugarski način.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media