LUNA NE ZNA DA PIŠE!!! Đoganijev porodični prijatelj otkrio NAJSTRAŠNIJU TAJNU RIJALITI POBEDNICE! Ovo je strašno!
Mirko Gavrić, Foto: Screenshot Instagram

PUKLA TIKVA

LUNA NE ZNA DA PIŠE!!! Đoganijev porodični prijatelj otkrio NAJSTRAŠNIJU TAJNU RIJALITI POBEDNICE! Ovo je strašno!

- Za ono što uradim u životu ne kajem se posle toga, dobro promislim pre nego što uradim nešto. Sve što sam uradio zaslužila je, kako pre tri godine, tako i danas. Nije mi ništa napisala, nema ni potrebe, mislim da ne ume da piše”, rekao je Mirko

Objavljeno: 12:50h

ProducentMirko Gavrić obrisao je dugogodišnju prijateljicu Lunu Đogani sa liste prijatelja, nakon što ga je ona posle rijalitija “Zadruga 3” blokirala na društvenoj mreži Instagram. Gavrić ovo nije mogao da joj oprosti te je stavio tačku na njihovo prijateljstvo. On je otkrio da mu Luna nije pisala još uvek.

“Za ono što uradim u životu ne kajem se posle toga, dobro promislim pre nego što uradim nešto. Sve što sam uradio zaslužila je, kako pre tri godine, tako i danas. Nije mi ništa napisala, nema ni potrebe, mislim da ne ume da piše”, rekao je Mirko.

foto: ScreenShot Instagram

“Sve u životu što radim, radim iz duše. Moja duša je velika, čista kao nebo, moje srce je veliko. Samo su određeni ljudi koji su nam bili zajednički prijatelji, a koje je ona izgubila u međuvremenu, kao što je i mene, bili u pravu da će i mene dočekati nešto što je dočekalo njih. Samo su oni izgubili, ja nisam. Pogodilo me to što me se tek tako odrekla, mislim povredilo… Više iznenadilo. Rešio sam da posle ovog rijalitija ne pružam prilike više ljudima, zato što sam mnogo puta pružao prilike koje kakvim pojavama u mom životu, ja sam tip koji kapira da svi grešimo, pun sam toleracije i razumevanja, ali mislim da je bilo dosta”, istakao je Gavrić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.