MILICA KEMEZ POKAZALA BORINE PREPISKE SA DEVOJKAMA: Otkrila sve o njegovoj AFERI sa drugaricom!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

MILICA KEMEZ POKAZALA BORINE PREPISKE SA DEVOJKAMA: Otkrila sve o njegovoj AFERI sa drugaricom!

Nije joj svejedno!

Objavljeno:

Sinoć je Milan Milošević ugostio u emisiji "Zadruga - narod pita" bivše zadrugare Milicu Kemez i Mirka Gavrića. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da prokomentarišu dešavanja u Beloj kući. U jednom trenutku uključila se gledateljka iz Niša koja je želela da porazgovara sa gostima emisije.

- Milice, nema potrebe da se pravdaš zbog čega si i zašto si sa nekim, lepa si kao barbika i gledaj svoj život! - rekla je gledateljka.

- Milice, objavila si da se Bora javio tvojoj nekoj drugarici i da ju je muvao, da li se ljubomora i napolju nastavila? - upitao je voditelj Milan.

foto: Printscreen

- On je poslao nekoj devojci gde je i šta radi, ta devojka je poslala mojoj sestri i ja sam to tako objavila. Čekala sam da Bora to vidi, nije se on muvao, on je meni objasnio da se on eto, tako javio. Ja sam njemu rekla da sve dok ne radi ništa i dok se ne čuje, ja moram da razumem da se on bavi javnim poslom, ja moram da radim na svom samopouzdanju. Danas ako neko želi da te prevari, prevarićete. Dobijala sam prepiske, neke su bile lažne, neke su bile od pre dve godine, naravno da se iznerviram kada vidim da su to atraktivne devojke. Šta će tebi takve drugarice? Druži se sa Tanjom! Ako se već dopisuje, nek se dopisuje sa nekim koga ja ne poznajem, nije on mene prevario, niti se dogovarao da se vidi sa njom, nego joj se javio eto. Ona mi nije drugarica, nego sam namerno to uradila, e sad meni stižu tako prepiske, ali to su normalne stvari u vezi - izjavila je Milica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.