UPOZNALI SMO SE U BIBLIOTECI, ONA JE JAKO PAMETNA DEVOJKA! Maca Diskrecija pokazala svog NABILDOVANOG DEČKA
Foto: Printscreen

auuuu

UPOZNALI SMO SE U BIBLIOTECI, ONA JE JAKO PAMETNA DEVOJKA! Maca Diskrecija pokazala svog NABILDOVANOG DEČKA

Iako je u video klipovima na Jutjubu često pričala o njemu, Maca Diskrecija sve do sada nije pokazala svog emotivnog partnera.

Objavljeno:

Podsetimo, nakon učešća u rijaliti šou-programima "Parovi" i "Zadruga", Senada se okrenula zaradi putem Jutjuba, Instagrama (gde reklamira nekoliko brendova) i OnlyFans-a (društvene mreže na kojoj korisnici za određenu mesečnu novčanu kompenzaciju imaju pristup njenim necenzurisanim video klipovima i fotografijama).

- Ja sam zaradila 1.000 dolara nakon samo dva dana rada, tako da se može živeti od ovog posla ako ulažete u sebe. Ne bi snimala film za odrasle jer su moji roditelji živi, ne bih želela da se brukam. Uskoro planiram brak, a dečko mi je jako ljubomoran, tako da to nije moguće, jedva mi dopušta i ovo - ispričala je Nurkićeva nedavno za "Slobodaonline.rs".

foto: Printscreen

Ne bi li ispunila želju pratilaca na Jutjubu, Maca je snimila video klip sa svojim emotivnim partnerom, ali je njegov identitet zaštitila tako što je on sve vreme nosio neobičnu masku na licu.

- Maca i ja smo se upoznali u biblioteci. Iako mnogi misle drugačije, ona je veoma inteligentna devojka - ispričao je, između ostalog, on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.