NAKON ŽESTOKIH PROZIVKI ANABELA OBJAVILA SLIKU SA MLADENOM! U krevetu su i ljube se - NAJVEĆI ŠOK DO SADA!
Foto: Printscreen

auu

NAKON ŽESTOKIH PROZIVKI ANABELA OBJAVILA SLIKU SA MLADENOM! U krevetu su i ljube se - NAJVEĆI ŠOK DO SADA!

Budući da se sinoć našla na meti gledalaca emisije ''Zadruga - Narod pita'', gde su je prozvali da je dala loš primer, objavila je fotku

Objavljeno:

Anabela Atijas, posle burnog perioda u rijalitiju i svađom sa najstarijom ćerkom Lunom Đogani, uživa sa bivšim mužem Andrejem u Dubrovniku. Sa njima su njihova ćerka Blankica, i Anabelina mlađa ćerka Nina, koju je pevačica dobila sa Gagijem Đoganijem.

Iako su se Anabela i Anderej zvanično razveli, njih dvoje su priznali da ne mogu jedno bez drugog. Atijas je Anabelu sačekao kad je izašala iz rijalitija, a sve vreme se brinuo o Blankici i Anabelinoj ćerki Nini. Sad njih četvoro uživaju na odmoru i trude se da se ne oglašavaju kada je reč o rijalitiju i zadrugarima koji ih redovno spominju.

foto: Printscreen

Budući da se sinoć našla na meti gledalaca emisije ''Zadruga - Narod pita'', gde su je prozvali da je dala loš primer svojoj ćerki Luni, budući da postoje i njeni snimci iz rijalitija na kojima je u krevetu sa tadašnjim dečkom, Mladenom Radulovićem, Anabela je osetila potrebu da odgovori na prozivke.

- Učinila bih vam uslugu da budem, na silu, ali sam na odmoru, kupam se u bazenu i ljubim po celi dan sa svojim najmilijim osobama. Zagrlite i poljubite i vi ovako nekoga, uživajte kao ovi na ljudi na slici, ako imate koga - napisala je Anabela na storiju na Instagramu uz fotografiju na kojoj ona i Mladen razmenjuju nežnosti.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.