NOVI DETALJI NAPADA: Sanjin bivši izvukao Matoru iz kola i udarao je pesnicama - da li je ovo pravi razlog za to?
Matora, Foto: Printscreen

INCIDENT!

NOVI DETALJI NAPADA: Sanjin bivši izvukao Matoru iz kola i udarao je pesnicama - da li je ovo pravi razlog za to?

Prema nepotvrđenim informacijama, Matora je Sanjinom bivšem dečku navodno pre incidenta slala preteće poruke preko poznanika

Objavljeno:

U petak veče, nešto posle 20 časova, bivšu zadrugarku Jovanu Tomić Matoru pretukao je bivši dečko Sanje Stanković, njene doskorašnje devojke, a sada su u medijima osvanule nove tvrdnje vezane za ovaj slučaj.

Prema nepotvrđenim informacijama, Matora je Sanjinom bivšem dečku navodno pre incidenta slala preteće poruke preko poznanika, a sve zbog toga što nije mogla da podnese činjenicu da ju je Sanja ostavila zbog njega, piše "Kurir".

Sanja Stanković
Sanja Stanković foto: printscreen

Prema rečima Ivane Šopić, nekadašnje rijaliti učesnice koja je prisustvovala incidentu, Matora i Sanjin bivši dečko su se najpre verbalno sukobili dok su bili u jednom restoranu. Susret je bio slučajan, ali je, kako se navodi, očigledno da su među njima postojale razmirice i da je bilo pitanje momenta kada će doći do fizičkog obračuna.

- Ma, nabo Matoru Sanjin bivši dečko u glavu... Sedeli smo, on je sačekao da ona uđe u taksi, izvukao je iz auta i nabo! Oni su se pokoškali, posle su sedeli, brecali se jedno na drugo, ozbiljan je haos bio. Bili su u restoranu, ljudi su ih smirivali. Ona je krenula kući, on je pojurio, izvukao je iz taksija i nabo u glavu... Strašno! - ispričala je šokirana Šopićeva posle tuče.

Matora
Matora foto: Printscreen/youtube

Matora nije bila raspoložena da kaže kako i zbog čega je dobila batine.

- Okej sam... Ništa ne bih sad da komentarišem, nervozna sam, tako da... Sad nisam trenutno u elementu, ne mogu da pričam. Desilo se šta se desilo, ne mogu sad da pričam - uzrujano je rekla Tomićeva.

Njena bivša devojka Sanja rekla je da je posetila Matoru odmah nakon incidenta.

- Nisam u stanju da se javljam i odgovaram na pitanja. U šoku sam i veoma mi je žao zbog incidenta koji se desio. Za nasilje u bilo kom obliku nemam opravdanja. Molim vas da ne očekujete od mene da odgovaram za tuđe reči i postupke. Ja sa tim dečkom nisam u kontaktu. Posle incidenta otišla sam sa svojim najboljim drugom do Jovane da vidim kako je... Popričale smo i najbitnije da je dobro, ali ni o kakvim detaljima incidenta stvarno ne mogu da pričam - napisala je Stankovićeva na svom Instagram profilu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.