OTKRIVENA ŠOK ISTINA: Ivu Grgurić su razvlačili po hotelskim sobama!
Iva Grgurić, Foto: Printscreen

AU

OTKRIVENA ŠOK ISTINA: Ivu Grgurić su razvlačili po hotelskim sobama!

Neimenovani izvor tvrdi skandalozne stvari

Objavljeno:

Iako je Iva Grgurić tokom tokom učešća "Zadruzi 3" govorila da se zabavljala i živela sa 42 godine starijim muškarcem od sebe, čini se da mnogo više krije od javnosti.

I dok se nebrojano puta žalila na život u “zlatnom kavezu” koji joj je slučajno nametnut, eksluzivno saznajemo da je Iva pored znatno starijeg hrvatskog biznismena pokušala da iskoristi i jednog poznatog hirurga.

Kako izvor blizak zadrugarki otkriva, Grugurićeva spominjanjem biznismena Sukija Kesa mesecima pokušava da sakrije da je zapravo bila sa njegovim drugom od kog je zahtevala operacije.

- Iva je nekoliko meseci pre Zadruge upoznala maksilofacijalnog hirurga Adija Balijagićem koji nadomak Opatije ima privatnu kliniku. Njih je povezao Suki kom se Iva nedeljama u suzama žalila na probleme sa vilicom. Adi je bio sa prijateljima na odmoru i Zadru, a sa Ivom je nekoliko nedelja pre toga ušao u komunikaciju preko društvene mreže Instagram - započinje izvor i nastavlja:

- Kada ju je pozvao na more, vrlo rado je prihvatila i došla je u Zadar. Nije birala sredstva da dodje do besplatnih operacija. U Zadar je došla automobilom marke "Pasat" karavan koji je pozajmila od druga. Ostavljala je utisak devojke koja očajnički pokušava ući u bilo kakav odnos, samo kako bi se spasila propasti i da ne ostane bez krova nad glavom. Rekla je da je prekinula fijasko vezu i da ima problema sa stanom, budući da ju je bivši dečko izbacio iz stana u kom je živela. Govorila je kako bi joj bilo zgodno da Ado iznajmi stan u Zagrebu, pogotovo ako ne uspe da uđe u "Zadrugu" - govori izvor i dodaje:

- Doktoru Adi je to sve bilo previše nametljivo, pa joj je nakon nekoliko noći provedenih u hotelskim sobama, rekao da je najbolje da se vrati u Zagreb, pa će joj se javiti za dalje - priča izvor i još kaže:

Suki Keso
Suki Keso foto: Printscreen

- Iva je nekoliko dana neposredno nakon svega toga, ušla u "Zadrugu 3", a sa doktorom Adom se nije čula niti joj je uradio operacije koje je silno priželjkivala.

Ta saznanja potvrdio je i Suki Keso koji ne krije da je pobednicu zadruge spojio sa drugom.

- Da, budući da mi se Iva žalila da otežano žvaće hranu i priča, upoznao sam je sa svojim dugogodišnjim poznanikom, doktorom Adom Balijagićem. Koliko je meni poznato on je sa Ivom zadrzao kontakt i nastavio druženje - zaključuje Keso za Alo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.