ZOLA NESTAO U NIŠU, GUBI MU SE SVAKI TRAG! Pokrao Miljani pare za KOCKU, ona ga izbacila, nastao HAOS
Foto: Printscreen

PAKAO

ZOLA NESTAO U NIŠU, GUBI MU SE SVAKI TRAG! Pokrao Miljani pare za KOCKU, ona ga izbacila, nastao HAOS

Komšije sve videle

Objavljeno:

Posle mesec dana provedenih sa Zolom u Banjaluci, Miljana Kulić se vratila u svoj rodni NIš. Međutim, kako se šuška, ona i Zola su zajedno došli kod nje, pošto Marija i Siniša nisu bili tu, a idila nije dugo potrajala.

- Čim su Marija i Siniša malog Željka odveli na more, MIljana je odmah doletela sa Zolom u Niš, jer da su njeni tu, on ne bi mogao dapriđe kapiji. Oni ne žele da ga vide, a ni MIljanu jer su mnogo ljuti nanju. Tu su bili nekoliko dana, pravili žurke i galamu, međutim, nastala je ošta frka u jednom trenutku, koju je čuo ceo komšiluk. Kako je MIljana vikala, Zola je ponovo počeo da se kocka po Nišu i potrošio je mnogo njenih para koje je krvavo zaradila u rijalitiju. Posle te svađe ga je izbacila na ulicu i od tada mu se guboi svaki trag - priča izvor blizak porodici.

foto: Printscreen Instagram

- Čim je Miljani istekla zabrana prilaska majci, ona je došla u Niš, ali nije otišla sa njima na more, jer nisu hteli da je povedu. Sa njom je doleteo Zola, ali se isto tako i pokajao. Izbacila ga je sa sve koferom na ulicu. Polivala ga je nekim pićem, haos je bio na ulici. On nije ni reč izustio, samo je pokupio stvari i otišao pešaka ka gradu. Od tada je prošlo nedelju dana, ali njega i dalje nema. Izgleda da joj ne na kvarno uzimao pare i kockao se - kaže komšinica iz Niša koja je šokirana Miljaninim ponašanjem.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.