ZBOG AFERE SA NJIM JE STEFAN KARIĆ ŠUTNUO ŠOPIĆEVU! Ivana je bila u vezi sa 20 godina STARIJIM PEVAČEM?!
Foto: Printscreen

ZBOG AFERE SA NJIM JE STEFAN KARIĆ ŠUTNUO ŠOPIĆEVU! Ivana je bila u vezi sa 20 godina STARIJIM PEVAČEM?!

Kada je izašao sa svih strana su mu govorili o tome, da bi joj na kraju sasuo sve u lice

Objavljeno:

Kao grom iz vedra neba pročula se vest da su Stefan Karić i Ivana Šopić raskinuli, iako se ona odmah nakon rijalitija uselila kod njega. Međutim, iako je mislila da će svoju prošlost sakriti od Karića, u tome nije uspela, pa je ovaj par stavio tačku na svoju ljubavnu priču.

Kako se navodi, Stefan je saznao da je Ivana imala šemu sa jednim poznatim pevačem koji je dvadesetak godina stariji od nje i koji je veoma poznat.

foto: Printscreen

- Ivana je imala aferu sa jednim poznatim pevačem. Upoznali su se na jednom njegovom nastupu u Beogradu i tada su razmenili telefone. Ubrzo nakon toga su se i videli, ali tri četiri puta, ne više od toga. Ivana se nije nadala da Stefan uopšte to može da sazna, jer ništa nije bilo ozbiljno između nje i poznatog pevača. Međutim, Osman se sa njim poznaje, pa se preko nekih poznanika pročulo za tu aferu. On je razveden, nema ozbiljnu vezu, tako da njemu ne može da smeta što su saznali za Ivanu i njega - kaže izvor blizak Kariću.

- Stefan je i u "Zadruzi čuo za tog pevača i pitao je Ivanu ispod pokrivača, ali je ona burno negirala. Kada je izašao sa svih strana su mu govorili o tome, da bi joj na kraju sasuo sve u lice. Ivana je ostala pri tvrdnji da sa tim čovekom nije imala ništa, a Stefana nikako nije mogla da ubedi u to, da bi na kraju podlegao pritisku oca i prijatelja. Osmanu se takođe nije dopalo Ivanino ponašanje dok je boravila u njihovom domu. Osećala se tenzija i Stefan je bio svestan toga. Čak je i Osman prokomentarisao da se u sopstevnoj kući oseća kao potpuni stranac - završava izvor.

(Espreso.co.rs / Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.