ANABELA I LUNA NAJSTRAŠNIJE IZVREĐANE! Uključila se Miljana Kulić i svašta im rekla, OVO JE NAJGORA SVAĐA IKADA!
Foto: Sonja Spasić

zadruga 3

ANABELA I LUNA NAJSTRAŠNIJE IZVREĐANE! Uključila se Miljana Kulić i svašta im rekla, OVO JE NAJGORA SVAĐA IKADA!

- Je l ' si ti istukla svoju mamu pre neki dan - pitala je Anabela

Objavljeno:

Potpuno iznenada u emisiju "Zadruga - narod pita" uključila se Miljana Kulić, te je htela da prokomentariše Lunu Đogani i Anabelu Atijas

Miljana Kulić je na vezi, dobro veče, gledam i ne verujem u ovo čudo što se dešava. Moram da prokomentarišem, nadam se da su vam nedostajali moji komentari. Jedino je u našoj zemlji moguće da devojka koju je "j" čovek taj pobedi, to je najveći folirant, Iva Grgurić. To je sramota. Malo sam se sa Zolom posvađala, možda je na ulici. Luna mi nije jasna, nije stala iza svoje majke. Nije ni čudo što se svađala sa mnom. Anabeli zameram neke sitnice, što se izvinila Slobi Radanoviću, što da mu se izvini kad je maltretirao njenu ćerku. Anabela je to smislila, ona je glumica, što nije ušla kad se smuvala sa Slobom, koji je oženjen. A sada je ušla da se bori za neku pravdu, protiv slobodnog momka. Ja nisam dobra sa Markom, ali je milion puta bolji od Slobe, slobodan je momak. Kako joj tad nije palo na pamet? Gospođa Atijas, Bukva, što se tad nije uputila u Zadrugu da razdvoji tu vezu i da joj ne da da bude sa Slobom, da ne bude ljubavnica - pričala je Miljana.

- Je l ' si ti istukla svoju mamu pre neki dan - pitala je Anabela.

- Moj favorit je bio Mensur, podržavala sam ga, ali mi nije jasno. Kada bih ja ušla u Zadrugu i smuvala se sa oženjenim, moja majka bi ušla i rekla mi: "Šta to radiš?" Mislila je da će Luna da peva sa Slobom. Bolji je Marko od ta dva zla. Nije ni Lunino ponašanje opravdavajuće, nije čestitala svojoj majci ni praznik, to je za svaku osudu. Ja nisam pričala jedan dan sa svojom majkom. Sad kad Marko bude prokockao sve što je zaradio, Luna će da shvati da je on sa njom iz koristi. On nju ne voli, to se vidi iz aviona, pokušava da je odvaja od majke. Tako je i mene jedan dečko, jer ona nije dala da mi uzima novac, kao što mi se desilo pre dva sata da mi neko uzme sav novac iz stana i prokocka. Anabela je trebalo da se izvini Kiji, a ne Slobi, kad je ostavio i povredio njenu ćerku. Ona je mislila da će tako više publike da sakupi i da pobedi. Bila je razočarana četvrtim mestom. Na osnovu čega da pobedi, što izigrava žrtvu. Lunu treba da bude sramota. Između moje majke i mene ne postoji muškarac. Ja sam se sa majkom svađala, ali kad joj je teško bila sam tu. Posle Aleksandre i Ljube ovo su najgore majka i ćerka - istakla je Kulićeva.

- Posle tebe i Marije - dobacile su gošće.

- Ljubomorna sam što ste ti i Luna bile ljubavnice. Pucam od ljubomore. I ja sam čula da si ostavila ljubavniku, švaleru da čuva tvoje maloletne ćerke. A taj ljubavnik može i da siluje ćerke, ima mnogo takvih situacija. Gledala sam u Paparaco lovu kako gleda Ninu u zadnjicu. Tako je Ljuba ostavila Aleksandru Čabarkapi, pa joj je napravio dete - navela je Miljana.

- Žao mi je što te je Marko Miljković diskvalifikovao - rekla je Anabela.

- Mnogo si pametna žena kad si ostavila decu žensku ljubavniku, švaleru, očuhu. Meni je ispod časti da odgovaram na vaša pitanja. Podržala si ljubav Lune i Slobe, snimila si im i pesmu, nisi se pitala kako je Kiji, e sad ti se to vraća, ćerka te ne j*be dva posto zbog Marka. Ne čujem vas od te svrake. Marko je glumac, ja njega najbolje poznajem, boli njega ona stvar, hoće malo da se vrti priča, eto njega u četvrtoj sezoni kao slobodnog. Bio bi on sa Jelenom da nije ušla Luna, jer on Jelenu gleda kao damu, a Luna njega moli. Kad vidim ko su pobednici, ja sam dostojanstveno izašla. Sramota me je da se držim za ruku sa Ivom, Markom i sa Anabelom. Za mene je pobednik Mensur, iskren dečko, shvatiće u koga se zaljubio, nije mogao protiv svojih emocija, on je za sve njih izmislio rijaliti. Luna očigledno voli da je neko bije, i da opšti sa svojim rođacima, neću da spominjem jednog sina naše legende. Stao mi je neko na prozor i stavio mi je telefon ovde. Željko je sa mamom i tatom na moru, a ja sam ostala jer Zola nije imao pasoš - pričala je Miljana.

- Marko je trebalo da pobedi jer je tebe diksvalifikovao - rekla je Anabela.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.