GNOJ JOJ JE CURIO IZ RANE NA LICU! Jezivi detalji OPERACIJE IVE GRGURIĆ kada je smanjivala vilicu!
Foto: Printscreen

ZAMALO DOBILA SEPSU

GNOJ JOJ JE CURIO IZ RANE NA LICU! Jezivi detalji OPERACIJE IVE GRGURIĆ kada je smanjivala vilicu!

Au!

Objavljeno:

Pobednica "Zadruge" Iva Grgurić navodno je pre nekoliko godina u Turskoj hirurški smanjila bradu i vilicu, a zbog komplikacija od ovog hirurškog zahvata umalo nije dobila sepsu i ugrozila život.

- Ona se dugo mučila sa kompleksima koje je imala zbog izrazito izbačene vilice i želela je da to reši odlaskom kod najboljih hirurga. Po preporuci je otišla u jednu kliniku u Turskoj u Istanbulu i platila hirurški zahvat na ortognatskoj hirurgiji gde se ispravljaju deformiteti vilice. Tom operacijom se seku i kosti u predelu blizu zuba, a zubi su povezani sa limfama i direktno kroz krvotok može doći do prodora bakterija i upale koja izaziva infekciju, što se, nažalost, desilo i Ivi. Taj zahvat ju je koštao preko 10.000 evra - otkriva za "Rijaliti" sagovornik upućen u Ivinu operaciju, koja je umalo nije koštala života i dodaje:

- Osećala je utrnulost u donjoj vilici, a najviše je brinula rana iz koje je curila tečnost bledunjavožute boje za vreme tog postoperativnog perioda od dva meseca. Na pregledu kod maksilofacijalnog hirurga dobila je terapiju i jake antibiotike, a njen oporavak trajao je mesecima. Nadutost se s vremenom povukla, a jedna strana usne joj je bila blago asimetrična. Lekari su joj objasnili da, kao i kada vadite umnjak, postoji opasnost da povredite nerv koji poremeti reflekse, pa može da dođe do privremene paralize dela face - prenosi "Rijaliti".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Rijaliti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.