BRUTALNI SUKOB ANABELE I MARKA DVA DANA PRED FINALE: Izvini se čoveku koji ti je ćerku davio za gušu!
Rijaliti Zadruga, Foto: tv pink printscreen

ZADRUGA 3

BRUTALNI SUKOB ANABELE I MARKA DVA DANA PRED FINALE: Izvini se čoveku koji ti je ćerku davio za gušu!

Ovog puta jedan od glavnih razloga bio je to što se Anabela izvinila Luninom bivšem dečku Slobi Radanoviću u utorak na žurki

Objavljeno:

U Beloj kući "Zadruge" opet je nastao haos između Luninog dečka Marka Miljkovića i njene majke Anabele Atijas.

Ovog puta jedan od glavnih razloga bio je to što se Anabela izvinila Luninom bivšem dečku Slobi Radanoviću u utorak na žurki.

- Ja sam se njoj izvinio, mislim da nema smisla da joj bilo šta kažem, jer ona misli da to nije iskreno - rekao je Gagi za Anabelu.

- Dva dana pred kraj, nema potrebe. Ja ne verujem njegovim šupljim pričama. I sada su me napravili budalom. Iskoristili su moja osećanja prema Luni - prekinula je Anabela Gagija.

foto: tv pink printscreen

- Ovaj (Marko) je jedva dočekao Slobu za kog nismo ni znali da će da peva na žurki, da bi mi natrljao na nos "Zadrugoviziju". Ko si ti da mi određuješ kome ću da se izvinjavam. On mene nikada nije nazvao nepogodnom majkom. Ko si ti da od mene to napraviš? Šta imaš ti od toga, osim tvog BMW-a - svađala se Anabela sa Markom.

- Što ti smeta moj BMW? Ja imam bogadstvo koje ti nikad nećeš videti. Ja imam čast i poštenje, a ne BMW koji ti pričaš. Izvini se čoveku koji ti je ćerku davio za gušu, a od mene praviš nasilnika. Super - rekao je Marko.

- Čime se ti ponosiš? Onim što si me bacao na kolena? Ljudi koji glasaju za tebe nisu kanalizacija! Sloba Radanović je bio fer i nikada nijednu ružnu reč nije rekao za mene! Boli te Sloba. Slobi sam se izvinila, njemu nisam. Ne treba mi izvinjenje od Gagija i Marka. Njihova dela su sve pokazala. Imali su šansku 4 meseca. Tužno je što će moja ćerka morati da živi s tim da si to uradio njenoj majci. Ja joj želim da mirno spava, ja joj u kuću neću ući dok je s ovim čovekom - rekla je Anabela.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.