VESNA RIVAS PROČITALA IZ KARATA JEZIVU BUDUĆNOST SRBIJE: Sledi nam 2 GODINE PAKLA, korona će nas uništiti!
Foto: Printscreen

ASTRO TUMAČ

VESNA RIVAS PROČITALA IZ KARATA JEZIVU BUDUĆNOST SRBIJE: Sledi nam 2 GODINE PAKLA, korona će nas uništiti!

Ovo morate izbegavati!

Objavljeno:

Vesna Rivas je otkrila šta možemo da očekujemo u toku ovog leta, ali i šta da izbegavamo i kako da se ponašamo, kako bismo kroz ovaj period prošli što bezbolnije.

- Kao prvo i osnovno, mnogo toga će u ovom periodu rešavati žene. Biće talično, naročito kada je reč o poslovima sa strancima, najbolje je da u takvim poslovima žene vode, jer one sada vuku pozitivnu energiju. Muškarci neka se pripaze u toku celog leta i generalno svi. Ušli smo u godinu četvorke, godinu karmičke pravde, ništa nije gotovo. Tek će stvari da se tumbaju, od aprila do septembra nas očekuju velika previranja - rekla je Vesna.

- Sada nije vreme za ulaganje novca u bilo šta. U septembru se tek zatvara krug. Pripremite se, mnoge tajne će da se saznaju. Odmah se spremite, u ovoj godini nema ispod tepiha bilo šta - kaže Vesna.

foto: Printscreen Youtube

- Suočićemo se sami sa sobom. Korona i ova izolacija je najbolja za to da se okrenemo sebi i svojim porodicama. Svi koji su vredni i radni, ne moraju da se brinu. Bilo je teško i biće još teže naredne dve godine, menja se svet, ne samo u finansijskom smislu, već i u energetskom smislu. Mi nećemo biti isti, ljudi neće biti isti, mnoge firme će propasti i poslovi. Ono što je teško, posebno će doći do izražaja za one koji su živeli na teret drugih. Oni koji su recimo išli na bolovanja na račun države, propadaju, neće imati ko da ih gura, jer niko neće imati vremena za to - otkrila nam je Vesna.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.