MIRKO GAVRIĆ NAKON IZBACIVANJA ZA ESPRESO.CO.RS! Otkrio šta će biti sa Lunom Đogani, ko je najveći folirant i OVO!
Foto: Damir Dervišagić

iskren

MIRKO GAVRIĆ NAKON IZBACIVANJA ZA ESPRESO.CO.RS! Otkrio šta će biti sa Lunom Đogani, ko je najveći folirant i OVO!

Mirko je pričao o Luni, Zadruzi, ali i o aktuelnom virusu

Objavljeno:
Lazar Stanušić

Prvi finalista koji je sinoć napustio Zadrugu je Mirko Gavrić, tim povodom smo ga kontaktirali, a on je sa nama pričao na različite teme.

Mirko, pokazao si kako izgleda kada je neko pravi prijatelj. Koliko je bilo teško govoriti istinu koju je druga strana osporavala?

"Hvala puno. Istina nikada nije teška. Ume da bude bolna ali o tome je trebalo ranije misliti. Meni jeste bilo jako teško zato što su sva ta dešavanja na mene delovala traumatično pa su mi se vraćale slike dok sam o svemu tome govorio. Konačno je sve to iza mene i ta priča me više ne zanima."

- Izašao si kao prvi finalista, da li si očekivao bolji plasman?

foto: Printscreen

"Ja sam pobedio još u Februaru. Kad sam se vratio nisam imao osećaj da se takmičim, a mislim da ne bi bilo fer prema ljudima koji su izdržali onoliko vremena tamo da se ja vratim poslednjih 7 nedelja i bolje se plasiram. Prezadovoljan svojim učešćem,a to je najbitnije."

- Korona nam se ponovo vratila i sve je u haosu, koliko te je to iznenadilo? Da li se plašiš?

" Baš me je iznenadilo. Unutra nemamo nikakve informacije iz spoljnog sveta. Jutros kada sam napustio studio shvatio sam da je situacija mnogo gora nego prošli put i zaista sam se uplašio. Mislio sam da ću moći brzo na more ali shvatam da će sve to ipak morati da sačeka. Važno je samo pridžzavati se uputstava koje dobijamo od Ministarstva Zdravlja kako bi smo pobedili Koronu."

- Ko je najveći folirant u Zadruzi?

"Definitivno Janjuš. Nikada jasan, konkretan i direktan."

-Imao si problem sa Borom, on je pokušao da se iskupi na sve načine, šta misliš sada o njemu obzirom da mu je pubila dala etiketu "najprostijeg" takmičara?

"Meni je žao što mu se uvek o glavu obije ta njegova prgava narav i oštar jezik. Ne znm šta ga spopadne pa krene onoliko da psuje i izgovara najjezivije stvari koje sam čuo u zivotu. To pod hitno mora da promeni kod sebe."

-Ko će biti pobednik Zadruge 3?

"Mislim da će se borba voditi između Anabele i Mensura. Ja ću biti pristrasan i reći da bih voleo da to bude Anabela."

foto: Printscreen Youtube

-Da li te možemo očekivati i u novoj sezoni?

"Trenutno ne razmišljam o tome. Mislim da je glupo da se ponovim dva puta za redom u istom formatu. A i neparni brojevi mi bolje idu od ruke."

-Luna je najavila povlačenje iz medija, da li te je razočarala? Kakav će vaš odnos biti u budućnosti?

"Razočarala me samo u odnosu sa roditeljima. Mislim da nije smela da izgovori one grozote ni ocu ni majci. Takođe, trebalo je da ih zaštiti kao roditelje i da svom dečku skrene pažnju na način kojim ce voditi diskusiju s njima. Protiv nje nemam ništa. Voleo bih da tu medijsku ilegalu iskoristi na pravi način i poradi na sebi ma svim nivoima. Da povrati samopouzdanje i snagu. Ja sam tip koji ne opterećuje, prašta i ne želi zlo. Odnos ce zavisiti isključivo od nje."

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.