ULAZE U ZADRUGU 4! Za Espreso poručili da su prošli kroz veoma teške periode! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

otkrili

ULAZE U ZADRUGU 4! Za Espreso poručili da su prošli kroz veoma teške periode! (FOTO)

– Nadam se da ćemo Cvele i ja biti u dobrim odnosima sa Mićom, jer će i on sam primetiti da nismo isfolirani, kao pojedini učesnici sa kojima je u lošim odnosima

Objavljeno:

Fotomodel Anja Todorović u četvrtu sezonu "Zadruge" ulazi sa svojim dečkom Jovanom Cvijetićem Cveletom. U rijalitijima koji su iza nas, često smo imali slučajeve da ljubavni parovi pucali pod pritiskom medija, pitanja gledalaca i ostalih učesnika rijalitija. Pitali smo Anju da li možda strahuje da bi Cvele i ona mogli da dožive sličnu sudbinu.

– Mi smo prošli kroz baš teške periode. Naša veza ne traje samo ovih zvaničnih šest meseci što smo nedavno proslavili, već i još pre toga smo bili zajedno osam meseci, tako da mislim da smo sve prepreke prebrodili. Nadamo se da više ništa neće moći da utiče na našu vezu - rekla je Anja za Espreso.co.rs. Pošto se očekuje da će Lepi Mića biti učesnik i četvrte sezone, a poznato je da je on često i najsuroviji kritičar ljubavnih parova, nas je zanimalo šta Anja misli o njemu i šta očekuje od suočavanja sa njim u rijalitiju.

foto: Privatna arhiva

– Lepi Mića je objektivan stvarno. On iznosi ono što narod napolju misli. Bar je tako bilo u protekle tri sezone. Čovek je stariji, prošao je period u kom smo mi sada i odlično može sve da proceni - smatra Anja i dodaje: – Nadam se da ćemo Cvele i ja biti u dobrim odnosima sa Mićom, jer će i on sam primetiti da nismo isfolirani, kao pojedini učesnici sa kojima je u lošim odnosima.

A da li Anja zna neke od bivših i aktuelnih zadrugara? – Iz proteklih sezona znam Đeksona, Filipa Reljića, Ljubu Pantović, Vladimira Tomovića, Spejka, Marka Markovića, Radeta Lazića i Lazara Jeremića, a od zadrugara iz četvrte sezone znam Kristijana Golubovića. Sa njim se baš gotivim i drago mi je da imam veliku podršku od njega, kao što i on ima od mene, tako da će mi biti lakši boravak tamo kada nekoga ipak znam lično - rekla nam je buduća zadrugarka.

foto: Privatna arhiva

(Espreso.co.rs / Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.