SRBIJA JE U ŠOKU! Luna Đogani najavila NAJVEĆU PROMENU u svom mladom i burnom životu
Luna Đogani, Foto: printscreen

OTVORILA DUŠU

SRBIJA JE U ŠOKU! Luna Đogani najavila NAJVEĆU PROMENU u svom mladom i burnom životu

- Radujem se da izađu svi napolje, da možemo da funkcionišemo normalno

Objavljeno:

Pevačica i pobednica druge sezone "Zadruge" o svim temama o kojima bruji javnost!

Novinari su porazgovarali sa Lunom Đogani nakon gostovanja u popularnoj TV emisiji o porodičnim odnosima i pevačicinim planovima za budućnost sa emotivnim partnerom Markom Miljkovićem.

Đoganijeva je pred našim kamerama otkrila koliko je nestrpljiva da njena majka Anabela Atijas, otac Gagi Đogani i dečko izađu iz rijalitija "Zadruga".

- Radujem se da izađu svi napolje, da možemo da funkcionišemo normalno. Ne mogu da se skroz opustim i da i sama izađem iz "Zadruge" dok oni ne krenu odatle. Nadam se da će brzo proleteti ovih pet dana - otkriva nam pobednica druge sezone porpularnog TV formata.

Luna sa Markom Miljkovićem planira odmor nakon što on izađe sa luksuznog zdanja u Šimanovcima, ali o lokaciji ne želi javno da govori:

- Marko je sve već organizovao. Čekam da izađe. Neću otkrivati gde će to biti, idem da se odmorim i da napokon vratim mir i slobodu - konstatuje naša sagovornic i dodaje da sa svojim emotivnim partnerom ima pregršt planova za budućnost:

- Imamo dosta planova. Sigurna sam da ćemo ih sve ostvariti. Jako se radujem životu sa Markom. Mnogo ga volim i mnogo mi nedostaje - zaključuje pevačica za Alo.

Luna Đogani je progovorila o tome kako su je ostali članovi porodice dočekali kada je izašla iz "Zadruge", kao i o navodnom snimku orgija njenog oca Gagija, o kom je pred kamerama govorila Anabela Atijas.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.