MINA VRBAŠKI JE LEZBEJKA!? Ovo sa Mensurom je laž, isplivala cela istina! (VIDEO)
Foto: Printscreen

šok

MINA VRBAŠKI JE LEZBEJKA!? Ovo sa Mensurom je laž, isplivala cela istina! (VIDEO)

-Znaš kad bih se ja ponižavala tako. Hajde da se bar on kune u ljubav. On je pokazao da je ne poštuje. A znaš kakve ku**etine su se poudavale

Objavljeno:

Nakon emisije Pitanja gledalaca, Stefan Karić, Ivana Šopić i Lepi Mića su imali trač partiju, a glavni na meti su bili Mensur Ajdarpašić i Mina Vrbaški.

- Vidiš kako su Mensura navukli da kaže kako je ne bi vodio kući i ponizi Minu. Ja pomišljam da dignem ruke od nje. Ona je izgubljen slučaj, odriče se majke, brata, svih - započeo je Mića.

-Znaš kad bih se ja ponižavala tako. Hajde da se bar on kune u ljubav. On je pokazao da je ne poštuje. A znaš kakve ku**etine su se poudavale, ima svega - nadovezala se Ivana.

- Ma, Mina se još uvek traži, ona ne zna ni da li je htela da bude lezbijka. U jednom trenutku je potpuno ličila na muškarca. Ja svaku devojku gledam kao potencijalnu ženu, a on priča kako je ne može odvesti kući. Zamisli kad moraš da razmišljaš da li će ti žena napraviti neko s**nje, pa moraš predbračni ugovor i to. Kao ovaj Draganin, Siniša... - surovo je zaključio Karić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.